2777
2789

خواهش میکنم رای بدین فقط دوروز مونده😭به ۵نفر از کسایی که رای میدن هر‌کدوم به قید قرعه ۵۰۰ هرارتومن میدن شانستونو امتحان کنید مهربونا شاید شما باشید😍😍برا پسرم تو مسابقه هدهد تی وی شرکت کردم مسابقه عکس مهر هست خودشم خیلی ذوق داره اما چون پیامکیه خیلیا میگن باشه اما رای نمیدن از شما دوستای مهربونم میخوام به پسرکوچولوی من رای بدین تا دلش شاد بشه منم بجاش براتون دعا میکنم به هرچی میخواین برسین😍میدونم قلباتون خیلی مهربونه حتی میتونید اگه چندتا خط دارید باهمه رای بدین 😍😘لطفا هرمهربونی که واقعا رای داد یا میخواد بده لایکم کنه بدونم چندنفر رای میدن❤❤

کد ۴۷۳۶رو پیامک بزنید به ۳۰۰۰۰۰۳۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان فرستادم ایشااله دل کوچولوت شاد شه. واسه مام دعا کن خونه دار بشیم . منم دوتا کوچولو هامو بب ...

ممنون خانمی. انشاالله شماهم به خواستوون برسید دعا میکنم خدا بهتون یه خونه بده که ازش فقط صدای شادیتون بیرون بیادو😍

منم زدم😊 نمیخوام گرو کشی کنم ها ولی مجبورم لطفا دعاکن خبری که منتظرشیم برسه 🙈🤦‍♀️

مرسی عزیزم😘انشاالله خبری که منتظرشین خیلی زود برسه و اونطوری باشه که دلتون میخواد😍😍