2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست
ن اینجوری نگیدد.کجا شنیدی توی کفرت خدا رحمت باشه طلاق نفرت خداست.هیچ وقت ب طلاق تشویق نکن.من ام مجرد ...

لی لی لی لی😂 . خداوکیل خودمونیما مرد گنده با شیش من سیبیل زشته اسمش جوجو باشه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شیر بها نمیدم.بعد جهیزیه چی داره مثلا.بیا برووو.برو ب شوهرت برس منم برم خاک خدا ک روی سرم ی کاریش ...

شوهرم کاره برم کجابش برسم😂😂😂 . شیربهانمیخام فقط بیا ببرش خرج دفن و کفن نیفته پامون 😁😂

خدا رعنتت نکنه چی میکشه شوهرتون از دست شما باید خیلی اذیتش کنی.نمیشه اینجا رگم ببخش 

ن والا منو تازه حرص میده اون 😂 فقط یکم شیطونی میکنم ک اونم خودش ازمن بدتره😂 قربونش برم که ببعیه خانومشه😍

😂😂 

برادرمن رمزی بگو من میفهمم . خدا ادم فضولو بکشه یکیشم منم 😂😂😂

ن والا منو تازه حرص میده اون 😂 فقط یکم شیطونی میکنم ک اونم خودش ازمن بدتره😂 قربونش برم که بب ...

خب نمیکشه اگ بگشه هم برادری مثل من راحت کرد هم شوهری بیمه شده.رسیدیم ب طلاق.بیا اینم برا ....

خب نمیکشه اگ بگشه هم برادری مثل من راحت کرد هم شوهری بیمه شده.رسیدیم ب طلاق.بیا اینم برا ....

ویییی هدانکنه من کسیو نفرین نمیدم . خخخخخ سوهرمن بیمه است؟ منفی نباش مثبت باش .نیمه پرلیوان و ببین . مگه خودت نمیگی امیرار بودن و قران و این حرفا پس چراخودت ناامیدی فیتوکل علی الله