2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست
ن اینجوری نگیدد.کجا شنیدی توی کفرت خدا رحمت باشه طلاق نفرت خداست.هیچ وقت ب طلاق تشویق نکن.من ام مجرد ...

لی لی لی لی😂 . خداوکیل خودمونیما مرد گنده با شیش من سیبیل زشته اسمش جوجو باشه😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن شیر بها نمیدم.بعد جهیزیه چی داره مثلا.بیا برووو.برو ب شوهرت برس منم برم خاک خدا ک روی سرم ی کاریش ...

شوهرم کاره برم کجابش برسم😂😂😂 . شیربهانمیخام فقط بیا ببرش خرج دفن و کفن نیفته پامون 😁😂

خدا رعنتت نکنه چی میکشه شوهرتون از دست شما باید خیلی اذیتش کنی.نمیشه اینجا رگم ببخش 

ن والا منو تازه حرص میده اون 😂 فقط یکم شیطونی میکنم ک اونم خودش ازمن بدتره😂 قربونش برم که ببعیه خانومشه😍

😂😂 

برادرمن رمزی بگو من میفهمم . خدا ادم فضولو بکشه یکیشم منم 😂😂😂

ن والا منو تازه حرص میده اون 😂 فقط یکم شیطونی میکنم ک اونم خودش ازمن بدتره😂 قربونش برم که بب ...

خب نمیکشه اگ بگشه هم برادری مثل من راحت کرد هم شوهری بیمه شده.رسیدیم ب طلاق.بیا اینم برا ....

خب نمیکشه اگ بگشه هم برادری مثل من راحت کرد هم شوهری بیمه شده.رسیدیم ب طلاق.بیا اینم برا ....

ویییی هدانکنه من کسیو نفرین نمیدم . خخخخخ سوهرمن بیمه است؟ منفی نباش مثبت باش .نیمه پرلیوان و ببین . مگه خودت نمیگی امیرار بودن و قران و این حرفا پس چراخودت ناامیدی فیتوکل علی الله