2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست
چرا بدبخت شدی خدا بهت بدبختی نده  😂😂 خیلی واقعی شک میکنم خسنی اقای جوجو😂

دیگ شدم.بد بخت شدم.نپرس بیخیال این جان برادر داره میره سر زندگیش شکر خدا خدای ما هم بزرگ خدا رحمان رحیم شمام برام دعا کنید.

😂😂😂 دیراومدی من شوهر دارم😂😂 . مگه گوجه ام میخای پشت بلند بفروشیم😂😂

شما شوهر دارییی؟؟؟این شوهرت صدا بزنمم ی چیزی توی گوشش بگمم .کارش دارم.بزار ببیننشش.اهاا غروب میبینمشش....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگ شدم.بد بخت شدم.نپرس بیخیال این جان برادر داره میره سر زندگیش شکر خدا خدای ما هم بزرگ خدا رحمان ر ...

من خیلی فضولیم گل کرد یکم بگین خوب چرا بدبخت😶 . اها الی میخاد طلاقشو ازت بگیره ناراحتی ای کلک😆😆😆

من یکم شوخم ناراحت نشیا

شما شوهر دارییی؟؟؟این شوهرت صدا بزنمم ی چیزی توی گوشش بگمم .کارش دارم.بزار ببیننشش.اهاا غروب میبینمش ...

😂😂😂 بله سه ساله دارم 😁

بسلامتی سلام منم بش برسون بش بگو شب زودبیاد نون بگیره بیاره 😂 غیبت من باشه حلال نمیکنما جلو خودم بش بگو😂

من خیلی فضولیم گل کرد یکم بگین خوب چرا بدبخت😶 . اها الی میخاد طلاقشو ازت بگیره ناراحتی ای کلک😆😆😆 ...

ن هیچ ناراحت نمیشم.فقط نگو شوهر این خانم ک گناه داره این متاهل بگو شوهر فلان پیر زن کسی ....دیگ ما ولش کن.

ن هیچ ناراحت نمیشم.فقط نگو شوهر این خانم ک گناه داره این متاهل بگو شوهر فلان پیر زن کسی ....دیگ ما و ...

😂😂😂 پیرزن؟؟؟؟؟

مگه چندسالته که پیرزن😂 . نکنه مجردی ؟بیا خودم ننه بزرگم بدم بهت  اوکازیونه ها فقط عیبش اینه امروز لمیر فردا بمیره 😂 بدون مهریه تازه بهت مهریع هم میدیم😂

😂😂😂 پیرزن؟؟؟؟؟ مگه چندسالته که پیرزن😂 . نکنه مجردی ؟بیا خودم ننه بزرگم بدم بهت  اوکازیونه ...

والا منت شماها میکشممم.کییییییی ببببب رررر سسسممم دست بوسسسس.این هول شدم ب پته پته افتادم.ایی مچکرمم

والا منت شماها میکشممم.کییییییی ببببب رررر سسسممم دست بوسسسس.این هول شدم ب پته پته افتادم.ایی مچکرمم

😂😂😂😂😩 هووووول نکن میزارمش کناربرات هروقت هاسی بیا ببرش مدیون خودتی نبریش😂

دوستان دعاکنید خدا دامن من و همه منتظرای بچه رو خدا سبز کنه و دلمونو ب امید نوراتی تر کنه

خدا ازت نگذره.خخخخ.شرش انداختی گردن من بعد نمیزاری دختر مردم بر سر زندگیش حالا دندون مصنوعی داره عینک داره یا هزینه اینا با من

خدا ازت نگذره.خخخخ.شرش انداختی گردن من بعد نمیزاری دختر مردم بر سر زندگیش حالا دندون مصنوعی داره عین ...

شرش چی😂😂 . ن فقط دتدون مصنوعی داره 😂 چشاش ازمنم قوی تره نترس😂. والا دختر مردمو دلمـمیسوزه بره حیف کنه خودشو سنی نداره این نشد یکی بهتر 

شرش چی😂😂 . ن فقط دتدون مصنوعی داره 😂 چشاش ازمنم قوی تره نترس😂. والا دختر مردمو دلمـمیسوزه بره حی ...

ن اینجوری نگیدد.کجا شنیدی توی کفرت خدا رحمت باشه طلاق نفرت خداست.هیچ وقت ب طلاق تشویق نکن.من ام مجرد ام شکر خدا زن من ام جوررر شددد