2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نخیر زیادی نیست  مهریه من ۵۱۴ سکه ست  دارم اینهمه میبخشم و میگم ۱۱۴ تا

بیا ولمون کن مارو گرفتی قسط بندی میشه اینجور ک نیست بعد قرار رئیسی طرح بد مجلس ک زنی ک شوهر کنه مهریه بهش تعلق نگیره.دیگ باید تا ابد ک هیچ بمیری اون دنیا ازدواج نکنییی.بیا ول کن دل ب پول دنیا نبند ب فکر این باش چطور شوهرت ادم کنی قطعا شما هم ی ایراد های داشتی روی خودت و شوهرت کار کن تلاش کن امیدتن ب خدا باشه

داره ب امید خدا داره.مم بیشتر از ده ها نفر میشناسم رفتند تا پای طلاق برگشتند و بهترین زندگی دارند .ا ...

ن خودگ تنهایی نوکر خدام . من ک منکر خدا و امید و توکل نیستم . ولی درمورد ادمی که نخاد زرنگ بازی دربیاره اخه چ ضمانتی که فردا بدبخت نشه ؟ خدا ابن روزا همه رو داره سخت امتحان میکنه . من ۲۱سالمه و ایقد از مردا ضربه خوردم که میدونم مرد چجوریه  و این حرفا . اگه شروط بیشتر و محکمتری بزاره بازم میشه یکاریش کرد و ۱۴تا بنظرمن نقشت داره بخدا نقشت داره

اره اجی بشین خونه هی کتک بخور و فحش بخور 😒 پول میخای چیکار یارانه داری ب تنهایی نود تومن 😂 ...

افرین اگ فرصت دوباره خوب بود ک بود شیطون توی بهشت بود ولی اخرتش میره جهنممم اگ فرصت ک خ ا بهش داد توبه میکردو امیدش ب خدا میبود غرور نمیگرفتش الان بهشت بود صد هزااار افریننن.بیا ولش کن شیطونش نشوو.من گفتم کمکم کنی ن اینکه ....خخخخ یکی بیاد این ببره.شوهرت صدات میزنه صبحونه میخاد بیا ولون کن

افرین اگ فرصت دوباره خوب بود ک بود شیطون توی بهشت بود ولی اخرتش میره جهنممم اگ فرصت ک خ ا بهش داد تو ...

😂😂😂😂😂 ن من عمه ابلیسم 😂

من حقو میگم ب نظرمنم حق طلاقه ن موندن پای یه ادم بی مسئولیت و چیز که برای اینکه زنشو تامین کنه شرط بزاره اقای جوجو

😂 بخدا تو حسنی😂😂😂😂

ب خدا ارزم بود شما زن من میبودی.ولی من حسن نیستم حسنن.جان برادر یادت نره برا من ک بد بخت شدم دعا کنی .دیگه راَی شدی برگردی هییی بهونه میارییی این الان قلبش دلتنگ بغل شوهرش.بیا ماها بریم تنهاش بزارید بره پیشش شوهرش

😂😂😂😂😂 ن من عمه ابلیسم 😂 من حقو میگم ب نظرمنم حق طلاقه ن موندن پای یه ادم بی مسئولیت و چیز که ...

کم ب من بخنددد.خخخ شوخی میکنم.ولش کن عامووو.حیف نبودم وگرنه شما رو هم زود شوهر میدادم شرت کم میکردم.اقا یکی بیاد این ببره.اصلا ما این دختر میخواییم شوهر بدیم ...

ب خدا ارزم بود شما زن من میبودی.ولی من حسن نیستم حسنن.جان برادر یادت نره برا من ک بد بخت شدم دعا کنی ...

چرا بدبخت شدی خدا بهت بدبختی نده 

😂😂 خیلی واقعی شک میکنم خسنی اقای جوجو😂

کم ب من بخنددد.خخخ شوخی میکنم.ولش کن عامووو.حیف نبودم وگرنه شما رو هم زود شوهر میدادم شرت کم میکردم. ...

😂😂😂 دیراومدی من شوهر دارم😂😂 . مگه گوجه ام میخای پشت بلندگو بفروشیم😂😂