2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر زیادی نیست  مهریه من ۵۱۴ سکه ست  دارم اینهمه میبخشم و میگم ۱۱۴ تا

بیا ولمون کن مارو گرفتی قسط بندی میشه اینجور ک نیست بعد قرار رئیسی طرح بد مجلس ک زنی ک شوهر کنه مهریه بهش تعلق نگیره.دیگ باید تا ابد ک هیچ بمیری اون دنیا ازدواج نکنییی.بیا ول کن دل ب پول دنیا نبند ب فکر این باش چطور شوهرت ادم کنی قطعا شما هم ی ایراد های داشتی روی خودت و شوهرت کار کن تلاش کن امیدتن ب خدا باشه

داره ب امید خدا داره.مم بیشتر از ده ها نفر میشناسم رفتند تا پای طلاق برگشتند و بهترین زندگی دارند .ا ...

ن خودگ تنهایی نوکر خدام . من ک منکر خدا و امید و توکل نیستم . ولی درمورد ادمی که نخاد زرنگ بازی دربیاره اخه چ ضمانتی که فردا بدبخت نشه ؟ خدا ابن روزا همه رو داره سخت امتحان میکنه . من ۲۱سالمه و ایقد از مردا ضربه خوردم که میدونم مرد چجوریه  و این حرفا . اگه شروط بیشتر و محکمتری بزاره بازم میشه یکاریش کرد و ۱۴تا بنظرمن نقشت داره بخدا نقشت داره

اره اجی بشین خونه هی کتک بخور و فحش بخور 😒 پول میخای چیکار یارانه داری ب تنهایی نود تومن 😂 ...

افرین اگ فرصت دوباره خوب بود ک بود شیطون توی بهشت بود ولی اخرتش میره جهنممم اگ فرصت ک خ ا بهش داد توبه میکردو امیدش ب خدا میبود غرور نمیگرفتش الان بهشت بود صد هزااار افریننن.بیا ولش کن شیطونش نشوو.من گفتم کمکم کنی ن اینکه ....خخخخ یکی بیاد این ببره.شوهرت صدات میزنه صبحونه میخاد بیا ولون کن

افرین اگ فرصت دوباره خوب بود ک بود شیطون توی بهشت بود ولی اخرتش میره جهنممم اگ فرصت ک خ ا بهش داد تو ...

😂😂😂😂😂 ن من عمه ابلیسم 😂

من حقو میگم ب نظرمنم حق طلاقه ن موندن پای یه ادم بی مسئولیت و چیز که برای اینکه زنشو تامین کنه شرط بزاره اقای جوجو

😂 بخدا تو حسنی😂😂😂😂

ب خدا ارزم بود شما زن من میبودی.ولی من حسن نیستم حسنن.جان برادر یادت نره برا من ک بد بخت شدم دعا کنی .دیگه راَی شدی برگردی هییی بهونه میارییی این الان قلبش دلتنگ بغل شوهرش.بیا ماها بریم تنهاش بزارید بره پیشش شوهرش

😂😂😂😂😂 ن من عمه ابلیسم 😂 من حقو میگم ب نظرمنم حق طلاقه ن موندن پای یه ادم بی مسئولیت و چیز که ...

کم ب من بخنددد.خخخ شوخی میکنم.ولش کن عامووو.حیف نبودم وگرنه شما رو هم زود شوهر میدادم شرت کم میکردم.اقا یکی بیاد این ببره.اصلا ما این دختر میخواییم شوهر بدیم ...

ب خدا ارزم بود شما زن من میبودی.ولی من حسن نیستم حسنن.جان برادر یادت نره برا من ک بد بخت شدم دعا کنی ...

چرا بدبخت شدی خدا بهت بدبختی نده 

😂😂 خیلی واقعی شک میکنم خسنی اقای جوجو😂

کم ب من بخنددد.خخخ شوخی میکنم.ولش کن عامووو.حیف نبودم وگرنه شما رو هم زود شوهر میدادم شرت کم میکردم. ...

😂😂😂 دیراومدی من شوهر دارم😂😂 . مگه گوجه ام میخای پشت بلندگو بفروشیم😂😂