eliiiiiii7654999 مدیر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 1581 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست من و شوهرم لب مرز طلاقیم اما میخوایم برگردیم و دوباره شروع کنیم شوهرم میگه مهریه تو ببخش برات خانه مستقل تهیه میکنم و حق طلاق و ۱۴ تا سکه هم بهت میدم 1398/09/21 | 07:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجو۱۳ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1745 چرا بدبخت شدی خدا بهت بدبختی نده 😂😂 خیلی واقعی شک میکنم خسنی اقای جوجو😂 دیگ شدم.بد بخت شدم.نپرس بیخیال این جان برادر داره میره سر زندگیش شکر خدا خدای ما هم بزرگ خدا رحمان رحیم شمام برام دعا کنید.
جوجو۱۳ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1745 😂😂😂 دیراومدی من شوهر دارم😂😂 . مگه گوجه ام میخای پشت بلند بفروشیم😂😂 شما شوهر دارییی؟؟؟این شوهرت صدا بزنمم ی چیزی توی گوشش بگمم .کارش دارم.بزار ببیننشش.اهاا غروب میبینمشش....
fatigoli77 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 239 دیگ شدم.بد بخت شدم.نپرس بیخیال این جان برادر داره میره سر زندگیش شکر خدا خدای ما هم بزرگ خدا رحمان ر ... من خیلی فضولیم گل کرد یکم بگین خوب چرا بدبخت😶 . اها الی میخاد طلاقشو ازت بگیره ناراحتی ای کلک😆😆😆من یکم شوخم ناراحت نشیا
fatigoli77 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 239 شما شوهر دارییی؟؟؟این شوهرت صدا بزنمم ی چیزی توی گوشش بگمم .کارش دارم.بزار ببیننشش.اهاا غروب میبینمش ... 😂😂😂 بله سه ساله دارم 😁بسلامتی سلام منم بش برسون بش بگو شب زودبیاد نون بگیره بیاره 😂 غیبت من باشه حلال نمیکنما جلو خودم بش بگو😂
جوجو۱۳ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1745 من خیلی فضولیم گل کرد یکم بگین خوب چرا بدبخت😶 . اها الی میخاد طلاقشو ازت بگیره ناراحتی ای کلک😆😆😆 ... ن هیچ ناراحت نمیشم.فقط نگو شوهر این خانم ک گناه داره این متاهل بگو شوهر فلان پیر زن کسی ....دیگ ما ولش کن.
fatigoli77 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 239 ن هیچ ناراحت نمیشم.فقط نگو شوهر این خانم ک گناه داره این متاهل بگو شوهر فلان پیر زن کسی ....دیگ ما و ... 😂😂😂 پیرزن؟؟؟؟؟مگه چندسالته که پیرزن😂 . نکنه مجردی ؟بیا خودم ننه بزرگم بدم بهت اوکازیونه ها فقط عیبش اینه امروز لمیر فردا بمیره 😂 بدون مهریه تازه بهت مهریع هم میدیم😂
جوجو۱۳ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1745 😂😂😂 بله سه ساله دارم 😁 بسلامتی سلام منم بش برسون بش بگو شب زودبیاد نون بگیره بیاره 😂 غیبت من ب ... ببخشید من برم.
جوجو۱۳ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1745 😂😂😂 پیرزن؟؟؟؟؟ مگه چندسالته که پیرزن😂 . نکنه مجردی ؟بیا خودم ننه بزرگم بدم بهت اوکازیونه ... والا منت شماها میکشممم.کییییییی ببببب رررر سسسممم دست بوسسسس.این هول شدم ب پته پته افتادم.ایی مچکرمم
fatigoli77 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 239 والا منت شماها میکشممم.کییییییی ببببب رررر سسسممم دست بوسسسس.این هول شدم ب پته پته افتادم.ایی مچکرمم 😂😂😂😂😩 هووووول نکن میزارمش کناربرات هروقت هاسی بیا ببرش مدیون خودتی نبریش😂
fatigoli77 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 239 😂😂😂😂😩 هووووول نکن میزارمش کناربرات هروقت هاسی بیا ببرش مدیون خودتی نبریش😂 دوستان دعاکنید خدا دامن من و همه منتظرای بچه رو خدا سبز کنه و دلمونو ب امید نوراتی تر کنه
جوجو۱۳ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1745 😂😂😂😂😩 هووووول نکن میزارمش کناربرات هروقت هاسی بیا ببرش مدیون خودتی نبریش😂 خدا ازت نگذره.خخخخ.شرش انداختی گردن من بعد نمیزاری دختر مردم بر سر زندگیش حالا دندون مصنوعی داره عینک داره یا هزینه اینا با من
fatigoli77 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 239 خدا ازت نگذره.خخخخ.شرش انداختی گردن من بعد نمیزاری دختر مردم بر سر زندگیش حالا دندون مصنوعی داره عین ... شرش چی😂😂 . ن فقط دتدون مصنوعی داره 😂 چشاش ازمنم قوی تره نترس😂. والا دختر مردمو دلمـمیسوزه بره حیف کنه خودشو سنی نداره این نشد یکی بهتر
fatigoli77 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 239 خدا ازت نگذره.خخخخ.شرش انداختی گردن من بعد نمیزاری دختر مردم بر سر زندگیش حالا دندون مصنوعی داره عین ... جهیزیش هم کامله فقط بگما رسم شیربها داریما😂
جوجو۱۳ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1745 شرش چی😂😂 . ن فقط دتدون مصنوعی داره 😂 چشاش ازمنم قوی تره نترس😂. والا دختر مردمو دلمـمیسوزه بره حی ... ن اینجوری نگیدد.کجا شنیدی توی کفرت خدا رحمت باشه طلاق نفرت خداست.هیچ وقت ب طلاق تشویق نکن.من ام مجرد ام شکر خدا زن من ام جوررر شددد