بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها لنز سخته گذاشتنش؟ بعد من یکمچشمام حساسه نمیشه بدارم؟
گذاشتنش سخت نیس ولی منم چشام حساسه یکم میسوزه بعدش عادت میکنه قطره هم باید بریزی ک قرمزی چشاتو درست کنه
دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
قبلن عسلیو سبز داشتم واس همین میخواستم تنوع بدم ببینم چجوریه ولی ارایش ک میکنم یعنی سایه اینا و مژه چشم تیره ترمیشه خیلی بهم میاد ولی نمیدونم با بنزم خوب میشم یا ن ولس چون ارایشگاه نمیخوام بدم عروسی فامیامونه واس همین گفتم لااقل لنز بگیرم
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
به لوازم ارایشی یا داروخونه بگی قطره میخوام برا رفع قرمزی چشم میده بهت
معمولا این پسرایی ک مواد میکشن از اون میزنن ک چشاشون قرمز نباشع ضایع نشه وقتی رفته بودم بخرم پسره خودش بهم گف