2777
2789
عنوان

لنز یخی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها لنز سخته گذاشتنش؟ بعد من یکم‌چشمام حساسه نمیشه بدارم؟

گذاشتنش سخت نیس  ولی منم چشام حساسه  یکم میسوزه  بعدش عادت میکنه    قطره هم باید بریزی ک قرمزی چشاتو درست کنه

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
لنزا چه قیمتن؟

من اینو پارسال گرفتم اصل کره اس   ۱۲۰ تومن

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
طوسی😍 عسلی هم قشنگه

قبلن عسلیو سبز داشتم واس همین میخواستم تنوع بدم ببینم چجوریه ولی ارایش ک میکنم یعنی سایه اینا و مژه چشم تیره ترمیشه خیلی بهم میاد ولی نمیدونم با بنزم خوب میشم یا ن ولس چون ارایشگاه نمیخوام بدم عروسی فامیامونه واس همین گفتم لااقل لنز بگیرم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
قطره چی؟

به لوازم ارایشی  یا داروخونه بگی قطره میخوام برا رفع قرمزی چشم  میده بهت

معمولا این پسرایی ک مواد میکشن از اون میزنن ک چشاشون قرمز نباشع  ضایع نشه    وقتی رفته بودم بخرم پسره خودش بهم گف

لنز مناسبم هست؟

مناسب چی؟؟قیمت یا چی؟؟