2777
2789
عنوان

لنز یخی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها لنز سخته گذاشتنش؟ بعد من یکم‌چشمام حساسه نمیشه بدارم؟

گذاشتنش سخت نیس  ولی منم چشام حساسه  یکم میسوزه  بعدش عادت میکنه    قطره هم باید بریزی ک قرمزی چشاتو درست کنه

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
لنزا چه قیمتن؟

من اینو پارسال گرفتم اصل کره اس   ۱۲۰ تومن

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
طوسی😍 عسلی هم قشنگه

قبلن عسلیو سبز داشتم واس همین میخواستم تنوع بدم ببینم چجوریه ولی ارایش ک میکنم یعنی سایه اینا و مژه چشم تیره ترمیشه خیلی بهم میاد ولی نمیدونم با بنزم خوب میشم یا ن ولس چون ارایشگاه نمیخوام بدم عروسی فامیامونه واس همین گفتم لااقل لنز بگیرم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
قطره چی؟

به لوازم ارایشی  یا داروخونه بگی قطره میخوام برا رفع قرمزی چشم  میده بهت

معمولا این پسرایی ک مواد میکشن از اون میزنن ک چشاشون قرمز نباشع  ضایع نشه    وقتی رفته بودم بخرم پسره خودش بهم گف

لنز مناسبم هست؟

مناسب چی؟؟قیمت یا چی؟؟