2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست
والا این رسما تو فارسا دیگه گندش دراومده بابای خانوادتون چه گناهی کردن شما بچه میارین بخدا من هیچی ه ...

منم مخالفم خانواده شوهرم خیلی رو‌مخن که باید همه چی با خانواده دختر باشه بخدا تهشم همینا که حتی نزاشتن شوهرم یه عروسک برای بچه اش بخره ، بچه به دنیا بیاد هی قربون ذصدقه الکی میرن و میگن همخون ماست و بچه در اصل مال ماست آنقدر که پروئن ، ولی من نمی‌زارم کسی محبت بیخودی به بچه ام بکنه مادرشوهرم یه کادو کوچیک هم نگرفت بزاره تو سیسمونیشو ، در صورتیکه من یادمه خواهر شوهرم باردار شد خانواده شوهرش کلی کادو برای بچه گرفتن ، همین دوستای خودم هر کدوم منو میبینن یه کادو میدن برای حاملگیم برای بچه ، اینا نشونه شعوره که خانواده شوهرم ندارن و تازه همه چیم میخوان بندازن گردن مادر بیچاره من ، تازه بنده خدا مامانم از همه چی بهترینشو گرفت اخرمدبرای یه کرایه هی می‌پرسه من بدم یا مادرت زور داره برام تازه نصف کرایه اشو مامانم داده بهش همون روز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا سیسمونی چقدر مادرت هزینه کرد؟

فکر کنم حدود ۴۰ و خورده ای شد همه چی گرفت تا لباس ۱ سالگیشو گرفت بقیه وسایل هم بهترینشو گرفت ، برای همین حرف کرایه که اونم نصفشو مامانم داد میزنم اعصابم خورد میشه که چرا اصلا حرفشو‌میزنه

منم مخالفم خانواده شوهرم خیلی رو‌مخن که باید همه چی با خانواده دختر باشه بخدا تهشم همینا که حتی نزاش ...

خوب تو که تعارف نداری با شوهر خودت

بگو خودت باید بدی بسه دیگه انقد خانوادت زحمت کشیدن

خلاصه حرص نخور مواظب خودتو نینی باش

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
اعصابم خرد سد از دست شوهرت مگع برای بچه فقط تو اوردن بجه اونم هستااا حالا پدر مادر شما لطف کردن برا ...

دقیقا منم حرف کرایه میزنم اعصابم خورد میشه از چشم مامانش میبینم لابد اون یادش میده وگرنه شوهرم این مدلی نبود هی حرف کرایه بزنه از دیروز که خونه مامانش رفت همش میگه من باید کرایه میدادم یا مامانت تازه نصف کرایه نداشت از مامانم گرفت داد

من مامانم اینا جهاز خیلیییییییی خوبی دادن گفتم بهشون اگه خواستم بچه دار بشم هیچی نمیخرین مگه پدر بچه ...

خوب کردی خیلی رسم مسخره آیه نه ماه مادر پدرش در میاد تا بچه سالم بیاد ، یکی دیگه تلاش برای بارداری می‌کنه خرج وسایلشو خانواده زنش میدن آخرم همه زحمات برای زن و خانواده زنه بعد اسم پدر می‌ره رو فامیلی بچه ، هر چی هم بشه میگن بچه در اصل برای باباشه! خیلی زور داره خدایی پس وسایلشم خانواده پسر باید بدن دیگه ، والاا جهاز با دختر سیسمونی با دختر ، من نمیدونم خانواده پسر چیکارن! تهش هم خیلی زور داره میگن بچه مال ماست همخون ماست!

دقیقا منم حرف کرایه میزنم اعصابم خورد میشه از چشم مامانش میبینم لابد اون یادش میده وگرنه شوهرم این م ...

ببین من باردار بودم همسرمم کار نداشت ی روز قلطی کرد ب من گف پاشو برو از داداشت سهم الارثت و بگیر(بابای من فوت شدن اون موقع یک سال از فوتش میگذشت) بگو پول لازم دارم...گفتم مردی ک بخاطر بچش سهم الارث زنش و بخواد ب درد من نمیخوره اینم بگم شوهرم خیلی مشکلات داشت خیلی اذیتم کرده بود ولی اوت حرفش برام قابل هضم نبود جم کردم زفتم ب نیت جدایی رفتم تا دو ماه التماس میکرد ک جواب تلفنش و بدم بعدا کم کم ازوم شدم و گف ببخش ناراحت بودم بی مولی بهم فشار اورد و اینا گفتم تحت هیچ شرایطی حق نداری همچین حرفی بزنی...منظوزم اینه ک ی جا ترمز این مردا رو باید کشید نمیگم دعوا کن ولی خیلی جدی و محکم بگو این بچه مال ماست اگرپدر مادرم لطف کردن سیسمونی گرفتن فقط بخاطر من بوده دیگه انتظاری از اونا نداشته باش ک واقعا بهم بر میخوزه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد