2777
2789
عنوان

سیسمونی

157 بازدید | 21 پست

چند روز پیش وسایل تخت سیسمونی که سفارش دادم آوردن هزینه حمل و نقلشو‌همسرم داد حالا از اون روز ازم می‌پرسه هزینه حمل و نقل یا من بود یا مادرت؟ من میتونم جهاز برون هزینه اش با پسره که البته همه کرایه هارو مامانم داد بهشم گفتم جهاز برون با پسره که مامانم داد این سییمونیه نمیدونم ، رومم نمیشه به مامانم بگم از اونورم دوست ندارم زیر منت شوهرم باشم که بعداً بگه حمل و نقل و من دادم کلا مامانش بهش یاد داده همه سیسمونی با مادر زنته از رفتارا و حرفاش متوجه شدم ، حالا شما تجربه سیسمونی دادن دارید این هزینه های حمل و نقل میدونین با کیه؟

با شوهرته دیگ جهازومامانت داده بسههه .پرووو

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیر منت شوهرت باشی😂

به خدا دیگه خندم میگیره از حرفای بعضیاتون

اخه بچه خودشه دختر خوب بچه بابات نیست ک خرجشو بده

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

ببخشید ولی حالم به هم خورد از خداشم باشه واسه بچش چیزی خریدن

چقدر وقیحه همسرت 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

وای خیلی ببخشیدا شوهرت چه پرروئه 

انگار واسه همسایه داده

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

نمیدونم عزیزم. ولی بگو بچه تو حالا مامانم اینا لطف کردن سیسمونی خریدن یه کرایه حساب کردی دیگه چرا دنبال اینی که رسم چیه و کی باید حساب میکرد

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

من مامانم اینا جهاز خیلیییییییی خوبی دادن گفتم بهشون اگه خواستم بچه دار بشم هیچی نمیخرین مگه پدر بچه و پدر بزرگ پدریش بیل ب کمرشون خورده

خواستین ی تیکه طلایی چیزی واسع خودم بگیرین

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

اعصابم خرد سد از دست شوهرت مگع برای بچه فقط تو اوردن بجه اونم هستااا حالا پدر مادر شما لطف کردن برا نوه شون خزید کردن عوض دستت درد نکنه است

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

والا این رسما تو فارسا دیگه گندش دراومده بابای خانوادتون چه گناهی کردن شما بچه میارین بخدا من هیچی هیچکس برام نگرفته همه چیمو خودم گرفتم شوهرمم صداش درنیومده اصلا رسم نیست بین ما

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
چقدر شد هزینش ؟ مادرشما باید پرداخت میکرد

۱۲۰ البته اینم بگم ۵۰ تومنشو مامانم داد ، همون موقع شوهرم اومد گفت ۵۰ تومان پول حمل و نقلش کم داره مامانم داد ، آخه مگه جهاز برون با پسر نیست حمل ونقلش ، چرا سیسمونی برون با دختره همش ؟ باز جهاز آدم میگه پدر و مادر بچه اشون شوهر میدم برای بچه خودشون میدن ولی برای نوه که اینا هیچ کاره آن یکی دیگه بچه میاره یکی دیگه سیسمونی میده بعدشم میگن فامیل من روشه و بچه همخون ماست و هزار تا حرف دبگه