2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2916 بازدید | 123 پست
همون ،دلش یجا دیگه پره،غصه نخور گلم،خدا خوب گذاشت تو کاسش،اگه هزینه ش میتونی بدی خوب برو انجام بده،چ ...

میخام مخفی کنم مشکل اینه ک اگ یکسال دیگ عمل کنم میشم همسایع دیوار به دیوارش پنهان کردنش سختتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه نصیحت میخام بکنم به تازه عروساا،توروخدا جلو‌خانواده شوهر به هیچ‌وجه لباس عوض نکنید،همیشه یه حریم واسه خودتون داشته باشین،لباس باز جلو هرکی پوشیدین،جلو این‌جماعت نپوشین ،بخصوص مادر شوهرو خاهرشوهرا،بهترین هیکلم داشته باشین،یا از حسودی ایراد میگیرن،یا اگه یه عیب کوچیکم داشته باشین صدبرابر میکنن،دیدم ک میگم،خانومااای گل

یه نصیحت میخام بکنم به تازه عروساا،توروخدا جلو‌خانواده شوهر به هیچ‌وجه لباس عوض نکنید،همیشه یه حریم ...

مادر شوهر من ک تند تند جلو میگه ماشالا عروسای دبگم خیلی خشگلن بخدا اگ ببینیشون .اونی ک قبل از منه ۹ سال ازم بزرگتره داغونه اونو میزنه تو سر من 😑🥴

اها،یه تحقیق کن،شاید نیاز به استراحت انچنانی نداشته باشه،انشالا بسلامتی انجام بدی

مادرم یبار میگ برو یبار میگ حیف طلاهاته نرو .بیکاری میگم صب شوهرم مثل باباش میره خیانت میکنه چکار کمم اون وقت