2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2916 بازدید | 123 پست
اره منم گرمه مزاجم

خب دیگه

گلم اگه قصد عمل داری بفکر لیفت باش سایز ۶۰با لیفت عالیه مخصوصا که سنت یکم بیشتر بشه تپل تر میشی

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بعده بچه شیر دادن سینه کوچیک میشه؟

کوچیک که نه

شل میشه واویزون براهمین کوچیکتر حس میشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نه قبل شیر دهی ۶۰ بود الان ۵۰ شدم ندارم ک لیفت کنم صافه

نه درست میشه خیالت راحت

انقدر نفرینش کردم انقدر حرفا بهم زده .....خود پدر شوهرم دوست دختر گرفته .هنوز این منو میچزونه

همون ،دلش یجا دیگه پره،غصه نخور گلم،خدا خوب گذاشت تو کاسش،اگه هزینه ش میتونی بدی خوب برو انجام بده،چه بدی داره،ولی اگه میشه نگو بکسی یا به مادرشوهرت نگو،اگه نمیشه‌مخفی کرد دقیقه ۹۰ بگو،همه کاراتو انجام بده بعد

اخه قبلم اصلا مشخص نبود سینه دارم .

میشه چربی تزریق کرد

بازم با دکترا مشورت کن

قبلش یکم روی تغذیه ات کار کن رازیانه بخور که برای حجم سینه خوبه

١: كولا چايي رو از زندگيت حذف كن مخصوصا صبحا براي صبحانه اصلا نخور 

٢: شير و ٤ يا٥ عدد موز و يك بستني ليواني خامه اگه هم خواستي يك قاشق نشاسته سيب زميني بريز ٣: اين شير موز رو يك ليوان بعد صبحانه ناهار شام بخور يك ليوان بيار بذار سر سفره بلافاصله بعد از اتمام غذا سر بكش 

٤: سعي كن غذاتو كمي تندتر بخوري  

٥: عصرونه يك سيب زميني آبپز كن با كره بخور براي صورت پر شدن خيلي خوبه

٦: من تو يك ماه نيم چاق شدم خراهرم هم همينجوري چاق شد خيلي خوبه