2777
2789
عنوان

پروتز سینه

2914 بازدید | 123 پست

خانما بیاید کمک ....من ۲۲ سال دارم سینه هام کوچیک بودن بچه ک شیر دادم صاف شدن .اعتماد به نفسم کامل از دست دادم .مادر شوهرم خیلی وقتا هی میگ اخی پسرم چه لذتی میبره تو هیچی نداری من واقعا داغونم میخام النگوهامو بفروشم سینمو پروتز کنم .بنظرتون کار درستیه؟ بعضیا میگن دوباره باردار بشی پروتز ها بد حالت میشن توروخدا یکی بگه چ کنم ؟ 

ن چرا بدحالت شه؟؟؟

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتی خونه مادرشوهرت دکلته بزن برو دکلته زدنی فکر میکنن سینت بزن 

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
من خواهرم پرتز كرد ٢ تا شمم زاييد تكون نخوره ولي فقط عاشق مادر شوهرت شدم 🤣🤣  قيمت چند شده ال ...

قیمت ۲۰ میلیون شده .شوهرم دردش اینه ک دلش نمیاد پول بده وگرنه کدوم مردی سینه دوست نداره؟ خدایی خاهرت همون جوری مونده؟ بعد چن سالش بود عمل کرد؟

شوهرم چند باری گفت تو سوتین نبندی راحتتری 😑

سایز سبنت چند سوتین شماره چند میبندی

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده