2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 79 پست

کاش خدا به ماهم بچه بده که ۳ ساله در به در به همچی چنگ میزنیم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدااااااااااااا

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارداری اولم وحشتناک بود نه ماه مطلق خوابیدم الان با بچه یک ساله باز اینجوری بشم چی  راهم دور ...

منم مثل تو با این تفاوت که بچه یکسال وهفت ماهش بود فهمیدم دو ماهمه الانم هفته ۱۴ هستم منم جلوگیری داشتم واولی رو بعد شش سال با ای یو ای باردارشدم وسرش مطلق استراحت بودم ولی الان اصلا امکان استراحت ندارم چون از خونوادمم دورم هیچ سپردم به خدا خودش خواست نگهش داره نخواستم که نه!!!

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
من از این راه حاجت روا شدم زندگیم نجات پیدا کرد با اعتقاد واعتماد کامل این نذرو انجام بده،خبر باردار ...

انشالله که  خوش  خبر  باشم.23  ام وقت پریه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
من از این راه حاجت روا شدم زندگیم نجات پیدا کرد با اعتقاد واعتماد کامل این نذرو انجام بده،خبر باردار ...

برات صلوات نذر میکنم برات از خدا یه نی نی تپلو خوشگل میخوام که تو شکمت فقط لگدت بزنه🤣🥰😘

منم مثل تو با این تفاوت که بچه یکسال وهفت ماهش بود فهمیدم دو ماهمه الانم هفته ۱۴ هستم منم جلوگیری دا ...

ای جونم خداروشکر....توروخدا واس منم دعا کن ناشکری نمیکنم حداقل اگرم بودم بتونم خودم کارامو انجام بدم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خدانکنه ویروس گرفته باشی باردارم نباشی ولی به این زودی که نبایداستفراغ کنی

دقیقا ب هفتست حال تهوع استفراغ دارم تا امروز بی بی انداختم خط کمرنگ امد هیچی نمیدونم تا جواب ازمایشم بیاد

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤