2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 79 پست
جواب ازمایشمو گرفتم باردارم 😔توروخدا واسم دعا کن از خدا بخواه حداقل این یکی مطلق نباشم خیلی دعام کن

ای جونمممم مبارکه ایشالله که بارداری راحتی داشته باشی استرسشو نداشته باش واقعا اگه من جای شما بودم نمیدونستم باید چیکار میکردممم‌. ولییی خدا دوستت داره دوستممم مبارکت باشه ❤❤❤

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
خدا خودش کمکم کنه.....از کی باید از شیر بگیرم الان فک کنم شیش هفتم باشه پسرمم ۱۳ماهشه خیلی گناه داره ...

من هفته هشت بودم دوهفته بعد واکسن یکسال ونیمش فهمیدم دکتر بمن گفت میتونی حالا تا سه ماهگی بدی ولی من افت فشار داشتم گفتم من که اخرش باید دوسه ماهه دیگه بگیرم خونه مادرم بودم شوهرم هم مرخصی گرفت اوند گرفتیم شب اول خیلی اذیت کرد من صبر زرد زدم به سینم از بوش بدش اومد اما برای خوابش خیلی وابسته بودتا چند شب همش با ماشین میتابیدیم تا بخوابه وتو روز میبردیمش خونه این واون وبا بچه های فامیل تا سرش گرم بشه شب راحت بخوابه ۴۰ روزه ازش گرفتم هنوزم میاد میگه مه مه میگم تلخه میره ولی براش شیر شیر نارگیل چیزایی که دوست داره بگیر اگه شیشه بگیره خیلی راحت تره پسر من نهشیشه میخورد نه پستونک تو هم میتونی عزیزم فقط باید صبور باشی واز اطرافیان کمک بگیری برا شیر گرفتن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونمممم مبارکه ایشالله که بارداری راحتی داشته باشی استرسشو نداشته باش واقعا اگه من جای شما بودم ن ...

عزیزم مرسی از دلداریت ولی هنوزم تو شوکم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من هفته هشت بودم دوهفته بعد واکسن یکسال ونیمش فهمیدم دکتر بمن گفت میتونی حالا تا سه ماهگی بدی ولی من ...

ممنون از توضیحت عزیزدلم پسر منم نه شیشه می گیره نه پستونک خدا ب داد برسه چ روزا سختی در پیش دارمممممممممممم😔

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ممنون از توضیحت عزیزدلم پسر منم نه شیشه می گیره نه پستونک خدا ب داد برسه چ روزا سختی در پیش دارممممم ...

خواهش میکنم گلم اگه بازهم کمکی از دستم برمیاد بگو ،انشالله که راحت از شیر بگیری غصه نخور منم همش میگفتم خیلی سخته ونمیتونم اما شد سخته ولی میشه قوی باش مامان جون

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم