2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 79 پست
ای جونم خداروشکر....توروخدا واس منم دعا کن ناشکری نمیکنم حداقل اگرم بودم بتونم خودم کارامو انجام بدم

انشالله میتونی نگران نباش باور کن من هماتوم دارم دکتر گفت باید استراحت کنی گفتم امکانشو ندارم بچمم مجبور شدم زود تر ازشیر بگیرم سپردم به خدا ولی منم اولش که فهمیدم خیلی هنگ بودم اینجام تاپیک زدم خدا به داد برسه وقتی اونم به دنیا بیاد ولی چه میشه کرد...

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جونم خداروشکر....توروخدا واس منم دعا کن ناشکری نمیکنم حداقل اگرم بودم بتونم خودم کارامو انجام بدم

انشالله میتونی نگران نباش باور کن من هماتوم دارم دکتر گفت باید استراحت کنی گفتم امکانشو ندارم بچمم مجبور شدم زود تر ازشیر بگیرم سپردم به خدا ولی منم اولش که فهمیدم خیلی هنگ بودم اینجام تاپیک زدم خدا به داد برسه وقتی اونم به دنیا بیاد ولی چه میشه کرد...

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
نمیدونم چرا به دلم افتاده حامله ای

واقعا  خودمم  تو  آیینه  که  نگاه  میکنم  قیافه ام  به  حامله  ها  میخوره.  توکل  بخدا  انشالله زبونتون  فال  یاشه  پارسال  اینموقع  ها  من  بدترین روز  هام  بود  امیدوارم  امسال  برام  شیرینترین باشه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
چیشد رفتی جواب گرفتی؟

مثبت باردارم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم مثل تو با این تفاوت که بچه یکسال وهفت ماهش بود فهمیدم دو ماهمه الانم هفته ۱۴ هستم منم جلوگیری دا ...

جواب ازمایشمو گرفتم باردارم 😔توروخدا واسم دعا کن از خدا بخواه حداقل این یکی مطلق نباشم خیلی دعام کن

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
چیشد رفتی جواب گرفتی؟

فقط دعا کن واسم 😔ن میتونم فکر سقط باشم ن چیز دیگ فعلا گفتم بیخیال باشم 

جواب ازمایشمو گرفتم باردارم 😔توروخدا واسم دعا کن از خدا بخواه حداقل این یکی مطلق نباشم خیلی دعام کن

باشه عزیزم نترس تو هم مثل من بسپار به خدا بگو من شرایط استراحتو ندارم بقیش با خودش رد ضمن تبریک وانشالله قدمش پرخیروبرکت باشه غصه نخور ولی حسابی به خودت برس وتقویت کن بچتم کم کم ازشیر بگیر انشالله خیره

باشه عزیزم نترس تو هم مثل من بسپار به خدا بگو من شرایط استراحتو ندارم بقیش با خودش رد ضمن تبریک وانش ...

خدا خودش کمکم کنه.....از کی باید از شیر بگیرم الان فک کنم شیش هفتم باشه پسرمم ۱۳ماهشه خیلی گناه داره