2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
افريننن منم ميرم از خصوصي اسم هارو كپي ميكنم براي منشن  كسايي كه منشن نميشن😁😁

از خودت یاد گرفتم دیگه عزیزم😁😍

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا گناه داره حواسش نبوده حتما

احساس ميكنم سرم ورم كرده😑

اومدم خونه گفتم برم دوش بگيرم سرحال شم ناقص شدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بی تربیتا😂واقعا نمیبینین؟؟ بسم الله

سلام عزيزم

چيو؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مگه مجرده؟؟

اره

از خودت یاد گرفتم دیگه عزیزم😁😍

عههه واقعا؟😁😁😂

سلام عزيزم چيو؟

دو سه صفحه قبل دو تا کامنت گذاشتم😳

یه لحظه فک کردم مردم روح شدم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
دو سه صفحه قبل دو تا کامنت گذاشتم😳 یه لحظه فک کردم مردم روح شدم😂

عهه!!

نديدم 

ببخشيد عزيزم اخه من از اعلاناتم ريپلاي هارو باز ميكنم كل صفحات رو نميخونم 

خووبي؟؟شام چي داري؟😁😁از همه ميپرسم

یخ میزاشتی

نذاشتم چيزي😭😭

عهه!! نديدم  ببخشيد عزيزم اخه من از اعلاناتم ريپلاي هارو باز ميكنم كل صفحات رو نميخونم  ...

قربونت

هیچی هنوز😁

پرسیده بودم یه ارامش بینتون بود ..باردار بود..هنوزم هست؟؟؟

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
نه بابامن پوستم کلفته😂😂😂

دور از جونت عشقم❤️❤️😍😍😍

ممنونم از اينكه هوامو داري دوووستم😘😘