2821
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
اگه یخ میزاشتی ورم نمیکرد اشکال نداره حالا نازک نارنجی نباش خوب میشه

دست بزنم درد ميكنه منم مثل مازوخيسمي ها هي دست ميزنم روش😅😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت هیچی هنوز😁 پرسیده بودم یه ارامش بینتون بود ..باردار بود..هنوزم هست؟؟؟

كسي به اسم ارامش؟

يادم نيست عزيزم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

كسي به اسم ارامش؟ يادم نيست عزيزم

🤔اره اسم کاربریش ارامش بود ... ممنون😊

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
وقتی دست نزنی درد نداره مجبوری دست میزنی😒😒

اره ديگه مرض دارم

خصوصی تو نگاه کن

چشم

ميخوام براش جنازه بخرم ببرم جنازه خيلي دوست داره

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
🤔اره اسم کاربریش ارامش بود ... ممنون😊

يادم نيست اصلا 

٢تا ارامش ميشناسم ولي باهاشون دوست نيستم😅

نميدوني مگه جريانشو؟

دور از جون

@niloofar_27  

نيلو ميدونسي اسم همسر شايسته هم فرهاده؟😅

بعد تصویر یکی ب اخر مونده اول آی اخرشو برمیداری اسم نهال ک ظاهر شد دوباره آی اخرشو میذاری و تگ میکنی

😂😂اموزش میدی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بی تربیتا😂واقعا نمیبینین؟؟ بسم الله

سلام شیشده؟

2824
2823
2791
2779
2792