2821
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
افريننن منم ميرم از خصوصي اسم هارو كپي ميكنم براي منشن  كسايي كه منشن نميشن😁😁

از خودت یاد گرفتم دیگه عزیزم😁😍

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب حالا گناه داره حواسش نبوده حتما

احساس ميكنم سرم ورم كرده😑

اومدم خونه گفتم برم دوش بگيرم سرحال شم ناقص شدم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بی تربیتا😂واقعا نمیبینین؟؟ بسم الله

سلام عزيزم

چيو؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

مگه مجرده؟؟

اره

از خودت یاد گرفتم دیگه عزیزم😁😍

عههه واقعا؟😁😁😂

سلام عزيزم چيو؟

دو سه صفحه قبل دو تا کامنت گذاشتم😳

یه لحظه فک کردم مردم روح شدم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
دو سه صفحه قبل دو تا کامنت گذاشتم😳 یه لحظه فک کردم مردم روح شدم😂

عهه!!

نديدم 

ببخشيد عزيزم اخه من از اعلاناتم ريپلاي هارو باز ميكنم كل صفحات رو نميخونم 

خووبي؟؟شام چي داري؟😁😁از همه ميپرسم

یخ میزاشتی

نذاشتم چيزي😭😭

عهه!! نديدم  ببخشيد عزيزم اخه من از اعلاناتم ريپلاي هارو باز ميكنم كل صفحات رو نميخونم  ...

قربونت

هیچی هنوز😁

پرسیده بودم یه ارامش بینتون بود ..باردار بود..هنوزم هست؟؟؟

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
نه بابامن پوستم کلفته😂😂😂

دور از جونت عشقم❤️❤️😍😍😍

ممنونم از اينكه هوامو داري دوووستم😘😘

2824
2823
2791
2779
2792