2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
فقط مونده همسایهاتون ک🤣🤣🤣

😂😂😂

خواهر شوهرمم ميدونه فكر كنم يادمه يبار گفتم نميدونم يادشه يا نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میکنی..منم اشتباه کردم درمورد این سایت با یکی حرف زدم😑😑الان میگم کاش اصلا نمیگفتم بهش

منم بعضی وقتا به خودم میگم از چی میترسی بعضی وقتام میگم ندونن و نیان بهتره اینجوری راحت تر حرفامو میزنم

جونز بیا بغل عمویی

مرض😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😘🤪🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نه ۷۵ولی شل کردمش😒😁🤕🤕🤕😂😂😂😂😂

البته تو بچه شير ميدي طبيعيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

البته تو بچه شير ميدي طبيعيه

نمیدم عزیزم خشک شده ولی عشفم ۴تا بارداری داشتم خو😁🤪🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نمیدم عزیزم خشک شده ولی عشم ۴تا بارداری داشتم خو😁🤪🤣

۴تا؟واقعا؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
۴تا؟واقعا؟

اره ولی یه دونه بچع دارم خخخخخخ

منم بعضی وقتا به خودم میگم از چی میترسی بعضی وقتام میگم ندونن و نیان بهتره اینجوری راحت تر حرفامو می ...

تنها جایی ک راحتیم اینجاس..اونم آشنا باشه نمیشه

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

عاغا هیکل ادریانا یکی یدونس لعنتی😒😒😒😒😒😍😍😍😍

عوضش من بجات توضيح ميدم همه رو تعريف ميكنم براش اشتياق و ذوق نشون نميده و غر ميزنه ولي بازم ميگم😅

منم چند بار گفتم گفت شایسته به نظر تو واقعا خنده داره فلان موضوع من اینجوری شدم😕😕ولی چند بار تو جمع های زنونه گفته شایسته یه جا عضوه که خیلی دوسش داره بپرسین کجاس شمام عضو شین من اینجوری شدم😑😑😑

نمیدم عزیزم خشک شده ولی عشفم ۴تا بارداری داشتم خو😁🤪🤣

چندماهگي سقط كردي؟