2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
هیچکس نمیدونه من تو سایتم راجب اینجا باهیچ کس حرف نمیرنم😐😐نمیدونم چرا نه تاپیک خانوداگی زدم نه هیچ ...

بهتر كه نميزني قرار نيست همه چيزمونو بريزيم وسط ساايت مثل زناي ضعيف 

منم فقط فرهاد و دوست صميميم و ٢ از همكارام و مامانم ميدونن😂😂

بگو كي نميدونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس نمیدونه من تو سایتم راجب اینجا باهیچ کس حرف نمیرنم😐😐نمیدونم چرا نه تاپیک خانوداگی زدم نه هیچ ...

خوب میکنی..منم اشتباه کردم درمورد این سایت با یکی حرف زدم😑😑الان میگم کاش اصلا نمیگفتم بهش

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
بمونین اونا رو فراری بدین 💪😝

اخه يكي دوتا نيستن

ميرن با كاربري هاي جدييد ميان

تا حالا متوجه شدي هر كي به من ميپره چرا جديده😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دیگه همینجوری     من و چه به شوهر واه واه چه حرفا😂

😅😅😅

برید کنار خوشگلی نشید😎😎😎۷۸کیلویی اومد😭

جووون پری😍😍

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
قطعمون مبکننن اخر برا این عکسامون😭😭😂😂😂🤕🤕😁😒

85😅😅😂😂

نی نی یاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار😐

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
85😅😅😂😂

نه ۷۵ولی شل کردمش😒😁🤕🤕🤕😂😂😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
شوهرم میدونه عضوم ولی تا حالا نیومده بببینه چه جوریه منم توضیحی نمیدم

عوضش من بجات توضيح ميدم همه رو تعريف ميكنم براش

اشتياق و ذوق نشون نميده و غر ميزنه ولي بازم ميگم😅

جونز بیا بغل عمویی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔