20fatemehsadat مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 857 عنوان بهترین مارک بی بی چک.. منتظرم 242 بازدید | 10 پست دوستان چند مدل بی بی چک معرفی کنین که کاذب نباشه و استفاده کردین جوابش درست بود کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند دنیا چه میدانی تواز امروز چه میدانم من از فردا همین یک لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست 1398/09/18 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmhhhhh عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 4510 مدیکور کاذب نداره عالیه ❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
پریاس۷۴ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 7021 من سر هر دوتا بچم مدیکور زدم و درستم بود خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو تو خونت داشته باشی ❤️
20fatemehsadat مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 857 مدیکور ممنونم عزیزم انشالله مدیکور برا منم مثبت شه کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند دنیا چه میدانی تواز امروز چه میدانم من از فردا همین یک لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست
20fatemehsadat مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 857 من سر هر دوتا بچم مدیکور زدم و درستم بود ممنونم گلم انشالله خدا دوتا مهربونتو حفظ کنه کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند دنیا چه میدانی تواز امروز چه میدانم من از فردا همین یک لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست
20fatemehsadat مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 857 مدیکور کاذب نداره عالیه ممنونم عزیزم حتما امتحان میکنم کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند دنیا چه میدانی تواز امروز چه میدانم من از فردا همین یک لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست
60niloofar70 عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 528 ممنونم عزیزم حتما امتحان میکنم عزیزم منم دنبال مارک بودم همینجا بیشتر از صد تا تاپیک گفتن مدیکور نگیر فقط چون مثبت کاذب زیاد مورد داشته یکی که میگفت جعبه باز کردم قبل استفاده دو تا خط روش رود🥴 دیگه منم نگرفتم یکی دبگه دیشب میگفت دو بار مثبت نشون داده که باردار نبوده
20fatemehsadat مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 857 عزیزم منم دنبال مارک بودم همینجا بیشتر از صد تا تاپیک گفتن مدیکور نگیر فقط چون مثبت کاذب زیاد مورد د ... اره منم برا مدیکور شنیده بودم.. دوتا مارک میگیرم امتحان میکنم.. ممونم خانمی کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند دنیا چه میدانی تواز امروز چه میدانم من از فردا همین یک لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست
زرینه_68 عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 919 Vivere نگیر برا من مثبت کاذب بود.همون مدیکور منطقی تره 💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
20fatemehsadat مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 857 Vivere نگیر برا من مثبت کاذب بود.همون مدیکور منطقی تره اهان باشه حتما گلم😊😊 کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند دنیا چه میدانی تواز امروز چه میدانم من از فردا همین یک لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست