2777
2789

من چند روزه دارم تاپیک میزنم راجب روز زن و گوشی ۱۳ پرو مکس

هر کاربری یه نظر داد بعۻی بی عقل ها گفتن برای پز میخای؟

من اگر اهل پز بودم بلفت میرفتم و دروغ میگفتم همسرم برام سنگ تمون گزاشته

در واقع اولین روز زن بوده چون خیلی وقت نیس ازدواج کردیم

روز زن برام هیچی نخرید

ولی من ب عنوان روز مرد براش غیر پیراهن ادکلن و سکه پارسیان خریدم

انتظار داشتم برام چیزی بخره چون اولین روز زن کنار هم بودنمون بود

تولدم نزدیکه بهم گفت روز تولد جبران میکنم و قرار بود طلا بخره

(طلا مد نظرم نبود چون عروسیمون نزدیکه احتمال فروش مجدد طلا رو داشتم)

ب همسرم گفتم ۱۶ یا ۱۷ پرو مکس بگیر

هیچی نگفت تا اینکه چند روز گذشت ب همسرم گفتم ک روز زن هیچی نگرفتی برام یادم باشه تلافی کنم

خندید گفت من جبرانش گذاشتم برای تولدت

من کلی ذدق کردم ک میخاد گوشی بخره گفت صبح خبر حتمی میشع چون دوستش موبایل فروشی داره

امروز ک از سر کار اومد خندید و گفت ابجیمم میخاا گوشیش بفروشه بخرم برای تو؟

من هنگ کردم 😳

اخه خواهر شوهرم خانوم خوبیه ـخیلی خوبیم باهم ولی من گوشی دست دو نمیتونم دستم بگیرم ـ

ب حدی قلبم شکست ک نگو

سال اول ازدواج روز زن هیچی نگرفتم کادو تولد هم پرو دست دو؟؟

نگید از خدات باشه یه جاهای کوتا اومدم بچه ها هیچ طلای بهم نخریده غیر یک انگشتر نشون

بهش گفتم من نمیخام هیچی ازت نمیخام 😭 بهم میگه این گوشی های پرو کلن دست دو و خراب شده هستن ک میارن ایران درست میگه؟؟

یعنی شانس من همه دست دو هستن؟

پس من بد شانسم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الکی گفته

چی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

چون از خواهر شوهرت میگیری حس بدی داری از خواهرت بود حس منفی نداشتی و طبیعی هست .ولی قابش،رو عوض کن و ...

ن ن کلن دست دو دوس ندارم حس ذوق نه بودتش رو خیلی داشتم راستش قلبم شکستههه

ن ن کلن دست دو دوس ندارم حس ذوق نه بودتش رو خیلی داشتم راستش قلبم شکستههه

من گوشی دست دوم خودم رو با گوشی نو شوهر خواهرم عوض کردم برای من مارک سامسونگ بود.برای ایشون چینی حس منفی هم نداشت وگرنه عوض نمیکرد .بنظرم سخت نگیر .

۱۶و۱۷که الان تو بازارن نو هستن

۱۳اینا هرچی تو بازاره دست دومه

چرا همون پولو نمیدی یه اندروید خوب

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

با این توقعاتی که داری که کلا ادامه زندگی برای خودت و همسرت خیلی سخت میشه

الان حتی کارخونه دارها و بازاریها هم به سختی برای مناسبتها میتونن طلا بخرن.

اگر داره و نمیخره، یه بحث دیگه اس ولی فکر کنم شما بیش از حد توقع داری.

۶ سال پیش بچه داداشم و بچه خواهرشوهرم طی چند روز فاصله دنیا اومدن، برای هردو پلاک طلای وان یکاد خریدم.

اون یکی دو گرم پلاک، بالای ۱۰ میلیون شده. نهایتا ۵ میلیون کارت هدیه یا پارسیان میتونم بدم!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

منم از هر چی دست دوم بدم میاد اونم فامیل که خبر داره،

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حالا اگر اندروید باشه فرق داره یا فقط آیفون باشه؟!!

اندروید دارم