2777
2789
عنوان

کرم معجزه

67 بازدید | 11 پست

سلام کسی اینجا. چند سالی هست از کرم معجزه استفاده کرده باشه بعد گذاشته باشش کنار و پوستش بدتر بدتر نشده باشه ؟

من پوست صورتم سبزه بود این سه چهار ساله از کرم معجزه استفاده میکنم و پوستم روشن ب خواطر همین کرم ولی خسته شدم دیگ مبخوام بزارمش کنار و یه کاری بکنم پوستم برنگرده و روشن بمونه لطفا اگ اطلاعاتی دارید برام بزارید. میدونم کارم اشتباع ک از این کرم زدم میدونم همه چی میدونم ولی چون ب خواطر پوست صورتم همش در عذاب بودم دیگ کاری ک کردم 💔😔

خیلی کم کم قطعش کن ، اول تا یه هفته یک روز در میون بزن ، بعد هفته بعد دو روز در میون هفته بعد سه روز در میون ، دیگه اینطوری کنارش بزار ، من خودمم چند ساله میزنم

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی کم کم قطعش کن ، اول تا یه هفته یک روز در میون بزن ، بعد هفته بعد دو روز در میون هفته بعد سه روز ...

هنوز میزنی و ترکش نکردیه؟ تو ام صورتت قبلا خیلی سفید بود حالا نسبت ب قبلا تیره تر شده؟؟؟؟

هنوز میزنی و ترکش نکردیه؟ تو ام صورتت قبلا خیلی سفید بود حالا نسبت ب قبلا تیره تر شده؟؟؟؟

هنوزم سفیدم ولی نه مثل اون دفعه های اولی که میزدم

تو وقتی بهش فکر میکنی این کرم میزنی حالت بد نمیشه

من ۱۹ سالمه ، تقریبا از ۱۶ ۱۷ سالگی میزنم, چرا راستش حالم بد میشه میترسم پوستم داغون شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز