2821
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست

بیشتر از همیشه بخودت برس سعی کن ظاهری هم شده خیلی شاد وسر زنده خودتو تشون بده جلوش به غر و فرت برس بادوستات بیرون برو حتی اگه دوستی نداری جلوش اینجوری وانمود کن نتیجه میده حتما حتی لگه خدای نکرده پای کسی وسط باشه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
شما  به فلانت بگیر   یه به درک بگو بابا  وقتی توام یکم خودتو براش بگیری ادم میشه

خیلی آدم بی احساسیه... دو سالم باهاش حرف نزنی و سمتش نری جلو نمیاد خودش

خیلی سرد و بی احساس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با این کارها ک میگم جاتون عوض میشه اون پیگیر تو میشه بینم داری چکار میکنی یا سرت کجا گرمه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
بیشتر از همیشه بخودت برس سعی کن ظاهری هم شده خیلی شاد وسر زنده خودتو تشون بده جلوش به غر و فرت برس ب ...

بارها خواستم امتحان کنم ببینم با کسی هست یا ن ولی نمیدونم چطور..

بهش گفتمم اگ با کس دیگ ای هستی یا میخوای باشی اشکال نداره بیا جدا شیم هیچی هم ازت نمیخوام فقط منو خر فرض نکن 

مشکل فقط همین جاس....ریشه یابیش کن

ریشه ش هم برمیگرده به باردار بودنم ...

میگه شاید خطر ناک باشه (و من موقع رابطه درد داشتم و از زمان بارداری میل به رابطه ندارم )

شایدم اینم هست 

ولی به هر حال خودمم دارم بهش شک میکنم شاید ...

اصلا همچین چیزی رو به روش نیار پر روش نکن قبح کار رو نریز ک حتی اگه هم با کسی نیست چند ماهه بعد چند ساله بعد پاش ک بیفته با خودش بگه فلانی ک مشکلی نداره نهایت دو روز باهاش حرف نمیزنم خودش میره.فقط یک ماه با خودت زندگی کن امروز تقویم روعلامت بزن تا ماهه دیگه این موقع برای خودت باش شاد وسر زنده ببین چی میبینی

اصلا همچین چیزی رو به روش نیار پر روش نکن قبح کار رو نریز ک حتی اگه هم با کسی نیست چند ماهه بعد چند ...

هم دوس دارم درست بشه ولی هم دوس دارم ازش جداشم تموم شه این همه خفت ...

ولی نمیدونم چ بلایی سر بچه م میاد

مرسی از راهکارای خوبت...کاش بتونم ادم بی احساس و مستقل بشم❤

یه روانشناسی بهم گفت رابطه مثل کش میمونه تو بگیریش طرف ولش میکنی خیالش راحته اون سرش دست تو پس تو ولش کن تا اون بیاد سمتت 

هم دوس دارم درست بشه ولی هم دوس دارم ازش جداشم تموم شه این همه خفت ... ولی نمیدونم چ بلایی سر بچه م ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم واسه خیلیا پیش میاد بیخیال باش درست میشه صبر و درایت داشته باش شوهرتو مهمترین آدم زندگیت ندون یه مدت