2821
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
یه روانشناسی بهم گفت رابطه مثل کش میمونه تو بگیریش طرف ولش میکنی خیالش راحته اون سرش دست تو پس تو ول ...

بارها همین کارو کردم ولی سنگدل تر از این حرفاس 

ک گاهی فک میکنم خب حتما دوستم نداره ک بهم بی حسه

ن نازی بکشه ن عذرخواهی کنه ...

انگار از خداشه ازم فاصله بگیره😞😞

بارها همین کارو کردم ولی سنگدل تر از این حرفاس  ک گاهی فک میکنم خب حتما دوستم نداره ک بهم بی ح ...

تا دنیا اومدن نی نی ب خودتون زمان بده انشاالله همه چی درست میشه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودتو ناراحت نکن عزیزم واسه خیلیا پیش میاد بیخیال باش درست میشه صبر و درایت داشته باش شوهرتو مهمترین ...

بعد یه شکست سخت تو زندگیم این تصمیم رو هول هولکی گرفتم و با اینک هیچ علاقه ای بهش نداشتم باهاش ازدواج کردم دلم میخواست یکی جای خالی عشقمو پرکنه ک کمتر عذاب بکشم اما بدتر شد حالا با اینکه دوسش دارم اون داره برا من کلاس میذاره با اینکه هیچی تو این زندگی براش کم نذاشتم ...نه سال ازم بزرگتره ن خوشگله ن پولداره هیچی فقط داره منو خورد میکنه له میکنه و زندگیشو ادامه میده

بهش بها دادی شاید یه جورایی خیالش از همیشه بودنت راحته گفتم ک یه مدت تباش یه مدت براش حوصله نداشته باش یه مدت بهش توجه نکن بخدا دوستم باهمین راهکارا زندگیش زیر و رو شد اینقد اوضاعش بد بود مادرشوهرشو یه سری دیدم بهم گفت شایدشوهرش زن بگیره تو ب زهرا بگو دخترشو ول نکنه برع فک کن الان میمیره براش

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
بهش بها دادی شاید یه جورایی خیالش از همیشه بودنت راحته گفتم ک یه مدت تباش یه مدت براش حوصله نداشته ب ...

دوستم داشت زور میزد رابطه شونو درست کنه مدام بهش زنگ میزد بینم پشت خطی میشه مدام جرو بحث داشت با شوهرش ک تو چرا عوض شدی یالا اعتراف کن پای کی وسطه اصلا یه وضعی بعد یه مدت اول خودشو آروم کرد بعد شروع کرد بی توجهی به شوهرش و بخودش رسیدن نتیجه هم گرفت

دوستم داشت زور میزد رابطه شونو درست کنه مدام بهش زنگ میزد بینم پشت خطی میشه مدام جرو بحث داشت با شوه ...

کاش بتونم حال خودمو خوب کنم فقط 

دیگ این رابطه برام مهم نیس فقط این ک برام بی اهمیت بشه و بهش فک نکنم و خوشحال باشم برام کافیه

کاش بتونم حال خودمو خوب کنم فقط  دیگ این رابطه برام مهم نیس فقط این ک برام بی اهمیت بشه و بهش ...

موووفق شااد باشی دوستم