2821
2789
عنوان

درد و دل

266 بازدید | 37 پست

یه مدت با شوهرم مشکل داریم خیلی اذیتم میکنه و هفت ماهه باردارم  درکم نمیکنه مدام در حال جر و بحث

جدیداً هم ک ن غذا میخوره ن حرفی میزنه باهام ن جواب تلفن میده 

تا میام باهاش حرف بزنمم خودشو بخواب میزنه و یا میگه من حرفی باهات ندارم

خیلی بهم برمیخوره با این کاراش ولی ن جایی رو دارم ک برم ن کسیو جز خودش

نمیدونم چی سر زندگیم اومده نمیدونم این بچه طفلی رو چیکار کنم 

مادرم و مادر شوهرمم گفتم اما اونا هم فقط نصیحت میکنن ک تو کوتاه بیا درست میشه😔😔

بخدا دیگ توان شو ندارم 

یکی بهم بگه چیکار کنم 

بخاطر اینک فراموش کنم مدام تو رختخوابم ولی خوابمم شده شوهرم داغووونم 

توهم بی تفاوت باش نسبت بهش

با بچت حرف بزن با اون دردو دل کن برا خودت و ب اندازه خودت فقط غذا درس کن اصلا توهم جوری رفتار کن ک انگار اون وجود نداره

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه بیشعوره..تو حاملگی زن هرچی هم بگه نباید به دل بگیره باید راعایت کنه...

نمیدونم والله..

پیش مشاور برو چون بچه داری میاری..بعد زایمان بیشتر به مجبت نیاز داری

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

[QUOTE=115098307]توهم بی تفاوت باش نسبت بهش با بچت حرف بزن با اون دردو دل کن برا خودت و ب اندازه خودت فقط غذا درس کن ...[/QU

خیلی سعی میکنم اما بی توجهی داره داغونم میکنه 

از دیروز تا حالا نمیتونم چیزی بخورم فقط دارم بالا میارم ک اونم عین خیالش نیس😔😭

[QUOTE=115098307]توهم بی تفاوت باش نسبت بهش با بچت حرف بزن با اون دردو دل کن برا خودت و ب اندازه خود ...

دقیق میدونم چی میگی

من دوساله با همچین موجودی در حال زندگیم

توهم بی توجه با بهش ب یاد روزایی نفس میکشم ک بچم دنیا بیادو تمامم رو خرج اون کنم از رابطه منعش کن میگم ک بی توجه باش توهم بهش ک خیال برش نداره ضعیف نباش 

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
خیلی عذابم میده 😭😔😔

تو خودت داری خودتو عذاب میدی

دارم راهکار میدم دستت هنو حرف خودتو میزنی اون الان عین ی شیر برنده داره دور شکارش میچرخه و فک میکنه هیشکی پشتش نیس البته ی جور بیماریه و داره هی عذابت میده توهم هی راهو براش باز میزاری 

طوری رفتار کن ک مثلا بودو نبودش برات مهم نیست کارای روزمرتو انجام بده ب خودت برس راه برو ن زیاد بخور بخواب فیلم ببین برو بیرون بگرد انقدر این کارارو کن بالاخره از پا در میاد