delaramkhanoom مدیر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 عنوان هاله ی کمرنگ روی بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 44 پست این هاله خیلی کمرنگه فقط توی نور دیده میشه کسی تاحالا تجربه داشته و باردار بوده باشه؟دیشب یه تست زدم ولی این هاله نبود امروز صبح ازخواب که بیدار شدم زدم این هاله ی کمرنگ اومد که فقط تونور دیده میشه یعنی مثبته؟؟ تعداد رای : 9 نظرسنجی سلام دوستان کسی هست جواب منو بده این هاله ی کمرنگ رو بیبی چک یعنی چی کسی تجربه منو داشته؟؟ یعنی مثبته؟ 5 55% یامنفی؟ 4 44% 1398/09/18 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 سلام عزیزم ممنونم خوشبختاااانه پری هنوز نیومده ولی من بازم صبرمیکنم یه چندروز دیگ جراتشو ندار ... سلام خوبی عزیزم چخبر بیبی چک نزدی در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 سلام خوبی عزیزم چخبر بیبی چک نزدی سلام عزیزم نه دیگ بیبی هم نزدم پریودم هنوز نشدم😁😁اول اون ماه میرم آزمایش دیگ ببینم خداچی میخواد
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 سلام عزیزم نه دیگ بیبی هم نزدم پریودم هنوز نشدم😁😁 اول اون ماه میرم آزمایش دیگ ببینم خداچی میخواد سلام عزیزم خوبی؟امروز یه بیبی چک بزن ببین چی میشه ایشالا نشون میده خیالت راحت میشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 سلام عزیزم خوبی؟امروز یه بیبی چک بزن ببین چی میشه ایشالا نشون میده خیالت راحت میشه سلام عزیزم امروز رفتم آزمایش منفی بود من اصلا طاقت و تحمل ندارم انتظار رو دوس ندارم درسته ماه اوله که اقدام کردم ولی خیلی ناراحت شدمنمیدونم والا علائم که دارم ولی منفی بود پریودم هنوز نشدم😔😔😔😔
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 سلام عزیزم امروز رفتم آزمایش منفی بود من اصلا طاقت و تحمل ندارم انتظار رو دوس ندارم درسته ماه ... ناراحت نباش عزیزم ایشالا ماه بعد ماه اوله تازه ایشالا ماه بعد خبر مامان شدنتو میدی در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 ناراحت نباش عزیزم ایشالا ماه بعد ماه اوله تازه ایشالا ماه بعد خبر مامان شدنتو میدی ایشالله عزیزم ممنونم دعا کنید واسم😘
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 ناراحت نباش عزیزم ایشالا ماه بعد ماه اوله تازه ایشالا ماه بعد خبر مامان شدنتو میدی شما بارداری؟😍😍😍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 شما بارداری؟😍😍😍 نه عزیزدلم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 نه عزیزدلم عزیییزم ایشالله ک بزودی خبر مامان شدنتو بهمون میدی ناراحتی نداره که هرچی خدا بخواد همون میشه موقعشو خودش میسنجه😍😍
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 نه عزیزدلم سلام عزیزم چطوریمامان شدی؟؟؟؟😍😍😍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 سلام عزیزم چطوری مامان شدی؟؟؟؟😍😍😍 سلام عزیزم نه شوهرم آزو اسپرمه باید میکرو کنیم تو چی در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 سلام عزیزم نه شوهرم آزو اسپرمه باید میکرو کنیم تو چی نه عزیزم منم هنوز نه☹☹
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 سلام عزیزم نه شوهرم آزو اسپرمه باید میکرو کنیم تو چی شاید برم عکس رنگی ببینم چی به چیه
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 نه عزیزم منم هنوز نه☹☹ ایشالا زود هر دوتامون مامان میشیم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
delaramkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 85 ایشالا زود هر دوتامون مامان میشیم ایشالله عزیزم امید بخدا😍