2777
2789
عنوان

هاله ی کمرنگ روی بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 44 پست
سلام عزیزم ممنونم  خوشبختاااانه پری هنوز نیومده ولی من بازم صبرمیکنم یه چندروز دیگ جراتشو ندار ...

سلام خوبی عزیزم چخبر بیبی چک نزدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم نه دیگ بیبی هم نزدم پریودم هنوز نشدم😁😁 اول اون ماه میرم آزمایش دیگ ببینم خداچی میخواد

سلام عزیزم خوبی؟امروز یه بیبی چک بزن ببین چی میشه ایشالا نشون میده خیالت راحت میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزم خوبی؟امروز یه بیبی چک بزن ببین چی میشه ایشالا نشون میده خیالت راحت میشه

سلام عزیزم امروز رفتم آزمایش منفی بود من اصلا طاقت و تحمل ندارم انتظار رو دوس ندارم  درسته ماه اوله که اقدام کردم ولی خیلی ناراحت شدم

نمیدونم والا علائم که دارم ولی منفی بود پریودم هنوز نشدم😔😔😔😔

سلام عزیزم امروز رفتم آزمایش منفی بود من اصلا طاقت و تحمل ندارم انتظار رو دوس ندارم  درسته ماه ...

ناراحت نباش عزیزم ایشالا ماه بعد ماه اوله تازه ایشالا ماه بعد خبر مامان شدنتو میدی

سلام عزیزم چطوری مامان شدی؟؟؟؟😍😍😍

سلام عزیزم نه شوهرم آزو اسپرمه باید میکرو کنیم تو چی