2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

116 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

میخواستم بدونم به نظر شما میشه به اصرار پسری اعتماد کرد که مثلاً خیلی اصرار داره و نزدیک یه ساله میاد و میره اصرار داره و البته اعتراف کرد از روز اول از لحاظ ظاهری تایپش نیستم ولی میگه همه جوره قبولت دارم

بعد یه روز گفت فلان چیزو برات بگیرم چیزای کوچیکی هم بودن به شوخی گفت ورشکست میشم بعد گفت به خدا شوخی کردم و از این حرفا امکان داره خسیس هم باشه؟

به چی اصرار داره؟ ازدواج؟

بارها بدترین دعوا ها رو داشتیم بدرفتاری از من دیده میگه میشه بمونیم بسازیم باهم بعد من خودمو جمع و جور کنم یکم ازدواج کنیم ، بعد اصلا تو این یه سال از بابت جنسی و اینا هیچی به زبون نیاورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها بدترین دعوا ها رو داشتیم بدرفتاری از من دیده میگه میشه بمونیم بسازیم باهم بعد من خودمو جمع و ج ...

بنظرم اونکه گفته ورشکست میشم ، نمیشه گفت خسیسه ، کسی که خسیسه داد میزنه از رفتارش

و اینکه گفته از لحاظ ظاهری تایپش نیستی، الان چطور؟ بعد یکسال نظرش عوض نشده؟؟ چون بنظرم ظاهر اندازه ی چیزای دیگه مهمه مخصوصن برای مرد ... حالا ما دخترا زیاد بند ظاهر نیستیم (نسبت به مردا )همینکه تکیه گاه باسه ، وفادار باشه ، صادق باشه و اخلاقش خوب باشه و مسئولیت پذیر باشه عالیه ، ولی اگه هنوزم نظرش اینه ک از لحاظ ظاهری تایپش نیستی ممکنه خدای نکرده دو روز دیگه ک رفتید زیر یه سقف دعواتون بشه بگه منکه از اول گفتم تایپم نیستی...

و اینکه مردا زود وابسته میشن ، اینکه بهت میگه بمونیم بسازیم بنظرم وابستت شده .. وابستگی باعث میشه ادم نتونه تصمیم درستو بگیره ، ولی شما یکسال باهاش بودی ، از خودت بپرس یه عمر میتونی باهاش زندگی کنی؟ با اخلاقاش میتونی کنار بیای یا میتونه با اخلاقات کنار بیاد؟ دستش به جیبش میرسه؟ و خیلی سوالات دیگه که اگه اکثرا جواب مثبت دادی میتونی بری قدم بعدی ..

بنظرم اونکه گفته ورشکست میشم ، نمیشه گفت خسیسه ، کسی که خسیسه داد میزنه از رفتارش و اینکه گفته از لح ...

خب الان من چطور بفهمم عاشقه با وابسته اس؟

میگه همه جوره مهرت به دلم افتاده که همه چیزتو دوست دارم

بنظرم اونکه گفته ورشکست میشم ، نمیشه گفت خسیسه ، کسی که خسیسه داد میزنه از رفتارش و اینکه گفته از لح ...

میگه هر چی تو بخوای میشم ،میگه بگو برای اثبات خودم بهت چیکار کنم

هر چی بهش میگم دلش سیاه نمیشه و بازم انگار نمیشنوه چی میگم میگه بمونیم بسازیم با هم

وابستت شده

منم با همسرم زیاد بحث و دعوا میکنم ولی بعد چند دقیقه میاد از دلم در میاره میگه نمخوام ناراحت باشی وقتی ناراحتم اعصابش خیلی ب هم میریزه

میگه هر چی تو بخوای میشم ،میگه بگو برای اثبات خودم بهت چیکار کنم

عزیزم من تجربه زیادی از زندگی مشترک ندارم ولی همین چندسالی که با همسرم اشنا شدم به در و دیوار زدم که تغییرش بدم هیچچچ تغییری نکرده ، فقط بعضی وقتا ملاحظمو میکنه .. خیلی وقتا شده این حرفارو بهم زده ک من نمیفهمم تو بگو چیکار کنم چجوری باشم؟ ولی باز بعد چند وقت میره سر خونه ی اول .. پس شما به هوای این نباش که تغییرش بدی .. همینی که هست رو میتونی باهاش کنار بیای؟ البته این رو هم درنظر بگیر که طرف تا الان سعی داشته روی خوبشو بهت نشون بده .. اگه با دوستا و اشناهاش در ارتباطی بیشتر راجبش تحقیق کن

عزیزم من تجربه زیادی از زندگی مشترک ندارم ولی همین چندسالی که با همسرم اشنا شدم به در و دیوار زدم که ...

منم بهش میگم رفتار غیر قابل درست شدنه میگه نه من خودمو تغییر میدم و سنش هم کمه

خب الان من چطور بفهمم عاشقه با وابسته اس؟ میگه همه جوره مهرت به دلم افتاده که همه چیزتو دوست دارم

خب اول اینکه عاشقی و وابستگی رو نمیشه از هم جدا کرد ..ببین وابستگی اصلا خوب نیست چون عقل ادمو کور میکنه مثلا شما چند دقیقه جواب پیامشو نمیدی ، مدام زنگ میزنه کجایی ؟ چرا جواب نمیدی؟ نگرانت میشه الکی .. یا هرجا بری میاد دورادور ببینتت . یا مدام میترسه تورو از دست بده . بدون اینکه نظر تورو بپرسه راجب خودش هی میگه بیا با هم بسازیم چون نمیخواد از دستت بده ؛ این میشه وابستگی ولی کسی که واقعا دوستت داشته باشه مثلا پیام نمیدی .. درکت میکنه شاید گرفتاری شاید کار داری .. یا برای نظر تو احترام قاعله ، میتونه تورو بخاطر خودت از دست بده ( یعنی اگه تو نخوای اونو)

خب اول اینکه عاشقی و وابستگی رو نمیشه از هم جدا کرد ..ببین وابستگی اصلا خوب نیست چون عقل ادمو کور می ...

البته وابستگی زیاد.. ، چون تا حدیش لازمه ، طرف وابسته هم نباشه تو زندگی مشترک میره دنبال یکی دیگه