2777
2789
عنوان

چجوری میخوابید

198 بازدید | 40 پست

این زن و شوهرایی که از شب تا صبح تو بغل هم میخوابن و صبح چشم تو چشم هم بیدار میشن مال تو فیلماس یا من فقط اینطوریم کلا با فاصله پشت ب پشت هم میخوابیم ب جای شوهرم بالشتمو بغل میکنم  تازه صبح هم انگار از جنگ پاشدم داغووون کج و کول تا یکی دو ساعتم کسی باهام حرف بزنه چنان پاچه میگیرم که نگو اخه من نفسم میگیره بغل کسی بخوابم  باید تا ۱ متریم کسی نباشه قشنگ پاهامو باز کنم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عادت کردم به بغلش اما برای ده دقیقه

من یک ثانیه هم نمیتونم یعنی تنگ نفس میگیرم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اره واسه فیلماست ماهم ده دقیقه اول تو بغل همیم منم صبحا عصبیم اسپند دود میکنم اروم میشم خیلی بده صب ...

بابا من کلا ده دقیقه هم نمیتونم همین ک میریم تو رخت خواب قشنگ پشت به پشت

چه معنی میده بغل خوابیدن والااااااا🤐😐

نمیدونم والا یه  تو خواب از دست این شوهرا اسایش نداریم اونم نمیزارن 

منکه شبا خوابیدنی موهامو میبافم راحت میشم بعدشم شوهرم بغلم میکنه ولی من اصلا طلقت ندارم حس خفگی بهم دست میده قبلم میگیره چندباری بهش گفتم موقع خواب بغلم نکن ناراحت شده الان تحمل میکنم بعد اینکه خوابش میبره زود خودمو ازاد میکنم😂😂😂😂با بالش عزیزم میخوابم ولی صبح بیدار شدنی میبینم باز بغلم کرده😐

مگه آدم تو بغل شوهرش میتونه بخوابه😕

اونا همش فیلمه خواهر من بچمونو میذارم وسط یوقت خدایی نکرده شوهرم سمت من متمایل نشه تحمل ندارم کسی کنارم بخوابه البته جز پسرم 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
حالا ساعت چند میخابین؟،ساعت چند بیدار میشین؟؟؟ 

۱۰ اینطورا بیدارمیشیم