2777
2789
عنوان

چجوری میخوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست
منکه شبا خوابیدنی موهامو میبافم راحت میشم بعدشم شوهرم بغلم میکنه ولی من اصلا طلقت ندارم حس خفگی بهم ...

من بعضی وقتا نصف شب میاد سمتم چنان هولش میدم 🤣

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
این یه نوع محبته حداقل ازپشت بغلش کن خودتو بچسبون بهش اینقد حال میده

انگار یه کوه جلومه😢

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂 توام خوب حالشو میگیریا

🤣🤣🤣توهم خوب همه جا هستیا

اره پسرم دیر خوابیدش الانم خوابم نمیبره آواره موندم😂😂😂😂

قشنگ پشتتو بکن به شوهرت بخواب 

شوهرم خوابه بیچاره حسابی امروز خسته شده بود اصلا بعد زایمانم خوابم ریخته بهم والا😂جغد شدم

باز تو بعد زایمانت جغد شدی من کلا جغد به دنیا اومدم🤣

عه وا😂😂😂😂 بچه داری 

نه والا فعلا در آرامش به سر میبرم

من بغلش ميخوابم

شوهرم گرمش ميشه نصف شبي ميخواد دستشو بكشه از زير سرم از خواب ميپرم دعواش ميكنم ميگم دستتو كشيدي خوابم پريد

از اون بعد بيچاره تا خود صب دستاش سر ميشه يه طرفش فلج ميشه نميكشه دستشو تا خودم بيدار شم

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایلم عکس خودمه کپی ممنوووع

منم نمیتونم بغلش کنم بخوابم ولی یه چندباری از خستگی بغلش خوابم برده

منم یکی دوبار پای تلویزیون بغلش خوابم برده