2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم به پرش نده  فکر کن طلاق گرفتی خونه باباتی کاری کن اون به مرز سکته برسه نه تو  دیوونه ...

چجوری😭😭😭😭😭دق کردم تو این خونه ..نمیتونم تحمل کنم هرروز بدنم بیحس میشه قلبم سنگینه😭😭😭😭😭

چجوری😭😭😭😭😭دق کردم تو این خونه ..نمیتونم تحمل کنم هرروز بدنم بیحس میشه قلبم سنگینه😭😭😭😭😭

ته تهشم دورازجون سکته کنی ککش نمیگزه 

به فکره خودت باش خوشی کن سخته اما باید همش به خودت بگی من میتونم انقدر بگو تا باور کنی میتونی

چیکارمیکنه که اذیتت میکنه؟چندسالته؟مشکلتون چیه گلم

عزیزم بخدا هیچی نیست دنبال بهانس ک من نمیخوام و تو حیفی و هزار تاحررف اهل هیچیم نیست اما نمیدونم دردشو ..هزار بارگفتگ جداشیم بهانه میاره تالید صبر کن و هزاار تاچیز ...رنظرت ول کنم برم

ته تهشم دورازجون سکته کنی ککش نمیگزه  به فکره خودت باش خوشی کن سخته اما باید همش به خودت بگی م ...

الانم چندوقته بدنم بیحس میشه سرانگشتام..میگرن گرفتم هرروز درد دارم ..چجوری بتونم چجوری زندگی کنم تو این خونه که انگار بیکسم 😭😭

چراااااا

نمیدونم چی شد عالی بودیم یهو زندگیم ازهم پاشید .شوهرم دهن بینه یکم نمیدونن چی شد 😭😭😭تاپیکم هس یشب یهو دعوا راه انداخت و حاشو جداکرد ازصبحش بیرون بودیم و گردش