2777
2789
همین جا میگفتی دیگه دوباره .کی میخواد دوباره تاپیک قبلیتو پیدا کنه عامو حسش نیست

بیخیال من دستام لمس لمسن از غم تو دلم😭😭😭😭

خیاط انلاین کودکم کانال روبیکا😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دم به پرش نده  فکر کن طلاق گرفتی خونه باباتی کاری کن اون به مرز سکته برسه نه تو  دیوونه ...

چجوری😭😭😭😭😭دق کردم تو این خونه ..نمیتونم تحمل کنم هرروز بدنم بیحس میشه قلبم سنگینه😭😭😭😭😭

چجوری😭😭😭😭😭دق کردم تو این خونه ..نمیتونم تحمل کنم هرروز بدنم بیحس میشه قلبم سنگینه😭😭😭😭😭

ته تهشم دورازجون سکته کنی ککش نمیگزه 

به فکره خودت باش خوشی کن سخته اما باید همش به خودت بگی من میتونم انقدر بگو تا باور کنی میتونی

چیکارمیکنه که اذیتت میکنه؟چندسالته؟مشکلتون چیه گلم

عزیزم بخدا هیچی نیست دنبال بهانس ک من نمیخوام و تو حیفی و هزار تاحررف اهل هیچیم نیست اما نمیدونم دردشو ..هزار بارگفتگ جداشیم بهانه میاره تالید صبر کن و هزاار تاچیز ...رنظرت ول کنم برم

ته تهشم دورازجون سکته کنی ککش نمیگزه  به فکره خودت باش خوشی کن سخته اما باید همش به خودت بگی م ...

الانم چندوقته بدنم بیحس میشه سرانگشتام..میگرن گرفتم هرروز درد دارم ..چجوری بتونم چجوری زندگی کنم تو این خونه که انگار بیکسم 😭😭

چراااااا

نمیدونم چی شد عالی بودیم یهو زندگیم ازهم پاشید .شوهرم دهن بینه یکم نمیدونن چی شد 😭😭😭تاپیکم هس یشب یهو دعوا راه انداخت و حاشو جداکرد ازصبحش بیرون بودیم و گردش