2777
2789
فقط باید شبیه خودش بشی همین 

براش مهم نیس یاحتی وگرم باشه نشون نمیده اونی ک کم میاره منم😭😭😭😭😭بهم بگو چجوری ..مثلا میره صبح سرکار شب میاد مغازش نزدیکمه به بهانه میمونه ک نیاد .هییی غمام ک یکز دوتا نیست 

چیکارمیکنه که اذیتت میکنه؟چندسالته؟مشکلتون چیه گلم

24ام 😭😭😭😭😭کل دنیاسوال کردن ازش نگفت هیچی..خانوادش طرفمن حتی باباش گفت تو طلاق بده مهرشو کامل میدم دخترمه تو خونه خودم باشه تو پاتو نذار دیگه از شناسنامه خطت میزنم..بازم حرفی نزد کصافت خدا لعنتش کنه..هنشون عاشق منن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

براش مهم نیس یاحتی وگرم باشه نشون نمیده اونی ک کم میاره منم😭😭😭😭😭بهم بگو چجوری ..مثلا میره صبح س ...

اتفاقا من شوهرم نیست زمانی که قهریم خیلی خیلی راحتم یا ازش ناراحتم میگم کلا جلوی چشمام نباشه

مردا از زنای پرغرور و دست نیافتنی خوششون میاد نه زنای ضعیف .الانم به جای این قیافه درهم انقدر به خودت مغرور باش که حسرت بکشه بیاد خونه واسه یه لحظه دیدنت

به خودت برس باشگاه برو خرج کن برای خودت خوکه ام اومد غذاشو میوه و چایی بده سرگرم کن خودتو .حرف زد حرف بزن نزدم توهم ساکت باش .از داخل با خودت میجنگی ولی میخای درستش کنی باید سختی بدی به خودت