2777
2789
چه خوب اطرافیانم خیلی بد میگن از سز منم از اول میخواستم سز بشم اما ترسوندنم میترسم عین اونا کمر درد ...

ببين منم ٤٠ روز پيش سزارين شدم

اصلااا ترديد نكن و سزارين رو انتخاب كن البته با دكتر عالي و بيمارستان خوب .نقاهتش طولانيه اما درد خاصي نداره راحت تحمل ميكني از همون روز اول هم سرپايي .فقط سزارين  ادم رو خيلييييي بيحال و بي انرژي ميكنه واسه اين قسمتش اماده باش طبيعي رو نميدونم خاطره سزارينم رو حتما بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم مثلا که یبوست نگیرم؟

غذای آبکی زیاد بخور ابم همینطور من مردم وزنده شدم بخاطر یبوست ازالان میگم کلا مراقب باش حتما سعی کن ابکی باشه عذات برنج و...هراز گاهی 

درضمن هیچ استرس نداشته باش.عوضش شکرگزار باش نابارور نبودی.

اگه زایمان از هر نوعش خییلی سخت بود اینهمه زن بعد اولی دیگه جرات نمیکردن باز بییارن

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
اره خیلی کمر درد های شدیدی دارم ب حدی ک باید دوروز بیفتم تو رختخواب زخمم هم خیلی میخاره همش باید بخا ...

خوب هر عملی وقتی داره جوش میخوره میخاره اون مهم نیست ..کمرتون هم اگه تازه سزارین کرده باشی درست میشه نگران نباش ولی کار سنگین نکن بزار کامل جوش بخوره من ۳ روز بعد از سز دخترم زردی شدید گرفت رفتم بیمارستان مجبور بودم خودم کاراشو بکنم و هی مراقب بودم چشم بندش رو درنیاره همش سر پا بودم ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
شما اگه تهرانی برو بیمارستان پاستور نو من رفتم عالی بود میگن کسری هم خوبه

مرسی عزیزم .. من دو تا سزارین بیمارستان دی داشتم و زیر دست دکتر وزیری بودم و بی نهایت راضی هستم و تا عمر دارم دعا گوووشون هستم .. 

مرسی عزیزم .. من دو تا سزارین بیمارستان دی داشتم و زیر دست دکتر وزیری بودم و بی نهایت راضی هستم و تا ...

تعریف دی رو هم شنیدم میگن خوبه

خدا بچه هات حفظ کنه

انشاءالله سومیش😂😂

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
مرسی از نظرات همتون استرسم کمتر شد اکثرا خدا رو شکر مشکلی نداشتین

خب خداروشکر .. استرس نداشته باش و با انرژی مثبت از بارداریت نهایت لذت رو ببر که وقتی به سلامتی نی نی رو به آغوش کشیدی دلت واسه این روزا تنگ میشه ...