2777
2789

منکه راضی بود فقط تا ده روز بعضی وقتا درد داشتم ک با شیاف حل بود

الانم نه کمر درد دارم نه هیچی جای بخیه هامم رفته فقط ی خط نازک

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب اطرافیانم خیلی بد میگن از سز منم از اول میخواستم سز بشم اما ترسوندنم میترسم عین اونا کمر درد ...

ميدونم به منم گفتن ببين عزيزم بدن هركس متقاوته خب و اينكه زايمان چه طبيعي چه سزارين معايب خودشونو دارن چه از لحاظ درد يا عواقب ولي خب ارزششو داره خدا يه دسته گل بده به ادم به هرحال درد رو بايد تحمل كرد نترس فقط قوي باش بعدشم زياد نخواب تنبل ميشي و عادت ميكني راه برو بعدش چيزي نيست راحته به من كه عالي بود سز 

پمپ درد چیه؟از کجا بخرم؟

وقتی میری برای زایمان به کادر اتاق عمل بگو یا موقعی که میخوای پذیرش بشی...وقتی که از اتاق عمل میای پمپ میندازن گردنت یه دکمه داه وقتی میزنی هیچی درد نمیفهمی عالیه فقط میخوای بخوابی

چیکار کنم مثلا که یبوست نگیرم؟

چارش کمپوت گلابی هست مخصوصا ابش

من شاید روز اول و دوم تو بیمارستان اب هفت هشت تا کمپوت رو خوردم بلکم بیشتر

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

منم ناچارا سز شدم ولی الان خیلی راضیم

بچمم شش ماهشه. تازه اصلا بعد بیمارستان دراز نکشیدم.  خداییش مامانمم خیلی بهم رسید

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

همه میان از سردرد وکمر در ناله میکنه   من اصلا هیچ سردر نداشتم بعد زایمان  ده روز مراقب خیلی مهم جوراب حتما پات باشه وروسری هممن ده روز مراقب بودم بعدش اصلا سردرد نداشتم البته بگم بدشم مهم ولی مهم این ده روز

شما تهران هستی ؟ کدوم بیمارستان قراره زایمان کنی عزیزم ؟! 

شما اگه تهرانی برو بیمارستان پاستور نو من رفتم عالی بود

میگن کسری هم خوبه