2777
2789
عنوان

گوشت چرخ کرده

11202 بازدید | 34 پست

شما از این بسته ای  ها می خرید فروشگاهیها منظورمه یا از قصابی چرخ کرده می خرید یا اینکه خودتون چرخ می کنید اگه خودتون چرخ می کنید چه گوشتی بیشتر چرخ می کنید گوساله یا گوسفند یا گوسفند و گوساله مخلوط

شوهرم رفته گوشت چرخ کرده خریده از قصابی میگه شست  بعد چرخ کرد گوسفند و گوساله قاطی وقتی سرخش میکنم برا غذایی فکر میکنم بو میده خیلی از بوی گوشت بدم میاد دیشب ماکارونی داشتیم مجبور شدم کلی ادویه بزنم که بو گوشتش تو ذوق نزنه

ما از قصابی میخریم ولی قصابیش مطمین و معروف تو شهرمون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته بندیها که اکثرا دل و جگر و سنگدان مرغ قاطیشه. 

از قصابی گوشت میخرم وسواس ندارم همونجا برام چرخ میکنه.‌اصلا هم نمیشوره چون خیس باشه خیلی بد چرخ میشه و رنگش صورتی میشه.‌

فقط گوشت گوساله میخرم برای چرخکرده.یا سردست که چربتره یا مغز ران 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ما گوساله میخریم خودمون چرخ میکنیم 

بوی گوشت گوسفند زیاده نمیتونم بخورم 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
نه حتما خودمون چرخ میکنیم  چرخ گوشت قصابیها تمیز نیست. تخم حشره و حشره توش جمع میشه  سنگ ...

اون دیگه چه قصابی کثافتیه که تخم حشره جمع میشه دوبار گوشت بده دست مشتری مردم مریض بشم که دره مغازشو تخته میکنن

اصلا اماده نگير معلوم نيست چي چرخ كردن اصلا رنگش با گوشت چرخ كرده خودمون فرق داره

گوسفند بو ميده

قلوه گاه گوساله بگير خودت چرخ كن

قيمتشم مناسبه مقدار چربيشم اندازه اس

حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...