2777
2789
عنوان

گوشت چرخ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 11250 بازدید | 34 پست
مهیا پروتئین بگیر اصلا بو نمیده مخلوط گوسفند گوساله

من همیشه چرخ کرده از جانبو یا رفاه مهیا پروتئین می خریدم راضیم بودم ایندفعه اومده متفاوت باشه منم خیلی از گوشت قصابیا بدم میاد همیشه بسته بندی می خرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهمش بره میگیریم نصفشو بسته مکنم نصفشو چرخ میکنم خودم تو خونه عالی میشه

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)

منم هردفعه خودم گوشت خریدم که چرخ کنم، بوش اذیتم میکرد ونمیتونسم غذا بخورم.

حاضر اماده های فروشگاهی بهتره با پیاز فراوون وزردچوبه سرخش کن یکمم پودر سیر واویشن بزن بو نمیده دیگه.

من خودم چرخ میکنم آماده ها گوشتاش تازه نیست گوشتای مونده و سنگدون داره قصابی هم خیلی کثیفه هروز که چرخ گوشتررو نمیشورن

من خودم گوشت گوساله با قلوه گاه گوسفندی و یکم سویا قاطی میکنم چرخ میکنم خیلی خوب میشه اصلن هم بو بد نمیده

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
من همیشه چرخ کرده از جانبو یا رفاه مهیا پروتئین می خریدم راضیم بودم ایندفعه اومده متفاوت باشه منم خی ...

خب معمولا قصابیا چون چرخ گوشتشون از قبل آشغال گوشت مونده داره بو میده گوشتاشون البته همشونم نه می تونی خودت بگیری تو خونه چرخ کنی مخلوط

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

اماده نگیری بهتره!من که رو خوردنی وسواس دارم گوشت گوساله رو میگیرم تا کوچکترین سفیدی و چربیش رو پاک میکنیم بعد با یکم ابگوشتی گوسفند قاطی میکنم و چرخ میکنم!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
اون دیگه چه قصابی کثافتیه که تخم حشره جمع میشه دوبار گوشت بده دست مشتری مردم مریض بشم که دره مغازشو ...

راست‌میگه توی گوشت که‌نیست گدشتهای مونده لای چرخ های چرخ گوشت میمونه‌ میگنده اونا چرخ گوشتو هروز نمیشورن تازه وقتی میشورن فقط آب میزنن

ی

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
اصلا اماده نگير معلوم نيست چي چرخ كردن اصلا رنگش با گوشت چرخ كرده خودمون فرق داره گوسفند بو ميده ق ...

اونوقت چربی گوساله بمونه بو نمیگیره انقدر به بوی گوشت حساسم که ی کم بو بده لب نمیزنم