2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔😔😔😔

401 بازدید | 40 پست

هرموقع کسی ناراحتم میکنه واسه پنج دقیقه ناراحت میشم گریه میکنم بعدش فکرمیکنم تقصیر من بوده حتی اگه نبوده واسه اون طرف ناراحت میشم الکی هیچکس منو نمیفهمه درکم نمیکنن نمیدونم چرا از اول زندگیم احساس نکردم کسی دوسم داره هیچکس ، خیلی مامانم دوس دارم ولی اون دوسم نداره میفهمم از حرکاتش شوهرمم میگه خیل دوسم داره ولی باور نمیکنم اونم از من بدش میاد خیلی احساس بدبختی میکنم هیچکس ندارم ...

چرا اینقد اعتماد بنفست پایینه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

خب چرا فکر میکنی دوست داشتنی نیسیییی؟؟؟

عزیزم اینو بدون برای اینکه بقیه دوست داشته باشن اول خودت باید خودتو دوست داشته باشی ...

یادت نره آخرش خودتی و خودت پس هوای خودتم داشته باش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم گاهی اینطوری میشم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
خب چرا فکر میکنی دوست داشتنی نیسیییی؟؟؟ عزیزم اینو بدون برای اینکه بقیه دوست داشته باشن اول خودت با ...

بعضی وقتا یه جوری رفتارمیکنن حرف میزنن که من دلم نمیاد باهاشون این رفتارکنم نمیدونم چطور اونا دلشون میاد منکه انقد حواسم بهشون هست دوسشون دارم

بعضی وقتا یه جوری رفتارمیکنن حرف میزنن که من دلم نمیاد باهاشون این رفتارکنم نمیدونم چطور اونا دلشون ...

عزیزم تو مسئول رفتار اونا نیسی .... هر کسی متناسب با موقعیتی که توش قرار داره رفتار میکنه ..‌ شاید اون موقع مشکلی داشتن ... عزیزم سعی کن استانه تحملتو بالا ببری 

و این جمله خیلی قشنگه که میگه 

آرامشی که اکنون دارم مدیون انتظاری هستم که دیگر از کسی ندارم ....

سعی کن انتظاراتتو پایین بیاری و کمتر به خودت فشار بیاری ... ی مدت بیخیال باش 

عزیزم تو مسئول رفتار اونا نیسی .... هر کسی متناسب با موقعیتی که توش قرار داره رفتار میکنه ..‌ شاید ا ...

میشه ادم از مادرش انتظار نداشته باشه تاحالا کوچکتربن شکایتی بهش نکردم به خدا انگار من واسه اون مادری میکنم