2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست
صب تا شب تو این خراب شده تنهام اونوقت این اشغال میاد اینطوری میکنه خستم بخدا بخدا بخدا خستم ج سر ...

خدا شوهرت ولعنت نکنه اون بالاییها لعنت بشن که با گرونی و بدبختی حال وهوا برای مردم نزاشتن ، آدم بره بیرون که دیگه باید پیاده بره یه چیزیم دورازجون دلش بخوات کوفت کنه باید یارانه و معیشتیم بده کمه باید رستوران و کافیشاپم جارو کرد تا پولش جورشه 

برای شادی روح پدرم صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صب تا شب تو این خراب شده تنهام اونوقت این اشغال میاد اینطوری میکنه خستم بخدا بخدا بخدا خستم ج سر ...

عزیزم دوست یا اشنایی نداری که باهاش رفت و آمد کنی ؟؟؟

ببین گلم ما زنا خودمونو وقف شوهرمون میکنیم قید همه رو میزنیم بخاطر اون ... خود من حتی با همه ی جورایی کات کردم ک همش با شوهرم رفیق باشم دردودل کنم و بیرون برم ولی بعد ی مدت دیدم درکم نمیکنه اصلا انگار هر چی. بهش نزدیک میشدم ازم دور تر میشد الان کمتر زنگ میزنم بهش و دنبالشم توجهش بهم بیشتر شده ... گاهی وقتا باید کمتر باشی تا قدرتو بدونن 

به خدا درحد صفره 😔😔😔😔

منظورم انتظارات احساسیه.تو دوس داری اونا ذهن تو رو بخونن و بفهمن نیاز به محبت داری.شایدم شخصیت وابسته داری

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خدا شوهرت ولعنت نکنه اون بالاییها لعنت بشن که با گرونی و بدبختی حال وهوا برای مردم نزاشتن ، آدم بره ...

من اصلا نمیخام برم ببروخدا این کثافته لاشیو لعنت کنه ک منو نمیبینه

خدایا چقد حالم بده

چرا نمیبینی کاراشو

ی یکاری نمیکنی ادم بشه اخه😭😭

عزیزم دوست یا اشنایی نداری که باهاش رفت و آمد کنی ؟؟؟ ببین گلم ما زنا خودمونو وقف شوهرمون میکنیم قی ...

ن تنهام

تو شهر غریبم....

دوستیم داشته باشم اجازه ی رفتو امد ندارم

بخدا تو راس میگی اما چ کنم

خاک برسرم ک عاشقشم

میشه ادم از مادرش انتظار نداشته باشه تاحالا کوچکتربن شکایتی بهش نکردم به خدا انگار من واسه اون مادری ...

اره میشه ... من ندارم ... نباید از هیچکس انتظار داشته باشی ‌.‌‌.. من تو اوج بدبختیام تنها بودم 

منظورم انتظارات احساسیه.تو دوس داری اونا ذهن تو رو بخونن و بفهمن نیاز به محبت داری.شایدم شخصیت وابست ...

نه من خیلی قوی ام شوهرم میخواد وابسته بهش باشم این مدلی دوس نداره مثلا اگه رانندگی‌میکنم برم تا جایی دوس نداره میخواد بهش بگم منو ببرره برسونه یا مدام ازش سوال بپرسم اینکار کنم یا نکنم 

نه من خیلی قوی ام شوهرم میخواد وابسته بهش باشم این مدلی دوس نداره مثلا اگه رانندگی‌میکنم برم تا جایی ...

پس چرا ناراحتی از بی توجهی شون

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ن تنهام تو شهر غریبم.... دوستیم داشته باشم اجازه ی رفتو امد ندارم بخدا تو راس میگی اما چ کنم خاک ...

خدا نکنه عزیزم ... دور از جونت ... 

یه بار باهاش سنگاتو وا بِکن ... بگو بخاطر تو اومدم شهر غریب و تنهایی تحمل میکنم اجازه رفت و امدم که نمیدی ... خودتم نمیخای رفیقم باشی؟؟؟

اره میشه ... من ندارم ... نباید از هیچکس انتظار داشته باشی ‌.‌‌.. من تو اوج بدبختیام تنها بودم 

خب منم ندارم ولی کاش منم بیخیال اون میشدم نمیتونم دلم اروم نمیگیره یه روز بهش زنگ نزنم یا دو روز نبینمش همش نگرانشم میگم کسی ناراحتش نکنخ حوصلش سرنره  اصلا فکرخودم‌نیستم به خدا همش فکربقیه ام 

خدا نکنه عزیزم ... دور از جونت ...  یه بار باهاش سنگاتو وا بِکن ... بگو بخاطر تو اومدم شهر غری ...

هزار بار گفتم فک میکنی نگفتم

چنبار برای طلاق رفتم تواین۴سال

هربار قول داده ادم بشه

ولی باز یادش میره

بهتر شده ها ن ک نشده اما جیگرمو خون کرده سر گوشیه واموندش

بخدا جگرمو خون کرده