2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست
خب منم ندارم ولی کاش منم بیخیال اون میشدم نمیتونم دلم اروم نمیگیره یه روز بهش زنگ نزنم یا دو روز نبی ...

خیلیییی بده اینجوری ...

منم مامانمو دوست دارم ولی نه اینطور که دم به ساعت نگرانش باشم ... عزیزم ناراحت نشی ولی اینجور ک میگی وسواس فکری داری گلم ... باید درمانش کنی 

خیلیییی بده اینجوری ... منم مامانمو دوست دارم ولی نه اینطور که دم به ساعت نگرانش باشم ... عزیزم نار ...

خودمم میدونم توی تاپیکای قبلیم ببینی هست فهمیدم وسواس فکری دارم میترسم برم قرص مصرف کنم تو بارداریم شدت گرفته خیلی عذابم میده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هزار بار گفتم فک میکنی نگفتم چنبار برای طلاق رفتم تواین۴سال هربار قول داده ادم بشه ولی باز یادش م ...

عزیزم تا میره سر گوشی برو تو بغلش بگو بیا حرف بزنیم ... سعی کن غر نزنی بهش ... یا بدگویی کنی ... براش میوه بیار حین حرف زدن ..‌ خلاصه بکشش طرف خودت ‌‌‌....زنانگی به خرج بده ..‌ هر چی باشه زورت از اون گوشی وامونده بیشتره ... 

عزیزم تا میره سر گوشی برو تو بغلش بگو بیا حرف بزنیم ... سعی کن غر نزنی بهش ... یا بدگویی کنی ... برا ...

بخدا کردم

اما تا ی لحظه فقط ی لحظه ازش دور میشم

مثلا میرم دسشویی برمیگردم یا میرم غذارو هم بزنم بردم سریع میره دستش بخدا

انقدر آزارم میده ک خدا میدونه

خودمم میدونم توی تاپیکای قبلیم ببینی هست فهمیدم وسواس فکری دارم میترسم برم قرص مصرف کنم تو بارداریم ...

اهان پس درست حدس زدم ...

ببین همه چیز دارو خوردن نیست ... هر روز دو تا کار جدید انجام بده تا هم سرگرم بشی و فکرت مشغول بشه همم روحیه ات بالا بره ... اول یه فعالیت ورزشی یا یه فعالیت تو خونه مثل پختن ی غذای جدید یا درست کردن کیک و اینجور چیزا سعی کن انجام بده ... حتما پیاده روی بکن ... تو. محیط هایی که استرس میگیری سعی کن قرار نگیری ... و در اخر تو کانال های روانشناسی عضو شو خیلی راهکار داره .... سعی کن خودتو دوست داشته باشی تا کمتر روی رفتار بقیه با خودت حساس بشی ...

بخدا کردم اما تا ی لحظه فقط ی لحظه ازش دور میشم مثلا میرم دسشویی برمیگردم یا میرم غذارو هم بزنم بر ...

خب عزیزم نباید نا امید بشی اروم اروم ...

معتاد شده به گوشی ... سعی کن براش دلخوشی بسازی تا از گوشی دور شه ...

میشه بپرسم چن سالتونه ؟؟؟

من ۲۴اون۳۱ تا میام دلخوشی بسازم امیدمو کور میکنه  چون پولدار نیستیم

منم عزیزم بیست سالمه ... بخدا اینجوری فکر نکن ... همه مشکل دارن ... خیلی از پولدارا هم هستن ک از همه ی دنیا دورن ... تو طاقت بیار و پا پس نکش اگه تو بخای اونم عوض میشه فقط کافیه که بخوای و تلاش کنی ... برات دعا میکنم عزیزم ... 

منم عزیزم بیست سالمه ... بخدا اینجوری فکر نکن ... همه مشکل دارن ... خیلی از پولدارا هم هستن ک از همه ...

بخدا نمیخام پا پس بکشم دوسش دارم 

همه کاری برا زندگیم کردم

کتک خوردمو نرفتم....

جلو همه تحقیر شدم بازم موندم

ک زندگیمو بسازم

اره میدونم همه مشکل دارن اما شوهر من تو گوشی داره شورشو درمیاره مشکل اصلی اینه.....

بی محلی ب من ب قیمت بیکار بودن تو گوشیش....در این حد ینی

اخی عزیزم...😍😍

ممنون عزیزم انشالله همیشه موفق باشیو پسر خیلی خوبی گیرت بیاد

بخدا نمیخام پا پس بکشم دوسش دارم  همه کاری برا زندگیم کردم کتک خوردمو نرفتم.... جلو همه تحقی ...

ممنون عزیزم خداروشکر که پا پس نکشیدی ... معلومه که زن زندگی هستی ... انشالله خدا خودش جواب خوبیاتو میده و شوهرتم بیشتر از این قدرتو میدونه ...

من چند ساله ازدواج کردم منم خیلیییی مشکل داشتم و دارم ولی مثل توعم و پا پس نمیکشم ...  

ممنون عزیزم خداروشکر که پا پس نکشیدی ... معلومه که زن زندگی هستی ... انشالله خدا خودش جواب خوبیاتو م ...

ممنونم گلم.خانومی از خودته😍😍😍

الهی عزیزم

امیدوارم خدا ب بهترین شکل ممکن زندگیتو برات بهشت بکنه🙏🙏🙏🙏