گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ادم حسابی هیچوقت وارد زندگی شخص دیگه نمیشه. زن دوم بودن یعنی دستمال بودن. اون خانم باید منتظر باشن و ارتباطی با اون اقا نداشته باشن و درصورتی که طلاق گرفتن رابطه احساسی شونو باهم آغاز کنن.
اینجوری هیچ کس رو قضاوت نکن کلا سعی کن هیچ وقت هیچ کس رو قضاوت نکنی و هیچ کس رو منع نکنی تو جای اون طرف نیستی پس نمیتونی قضاوتش کنی من خودم سر چند تا موضوع بوده که چند نفر رو قضاوت کردم و گفتم آخه چه کاری بود کرد یا ... دقیقا چند سال بعدش سر خودم همون اتفاق افتاد بعدش یه حدیث از امام صادق خوندم که گفته بودن اگر کسی کسی رو منع کنه و قضاوتش کنه نمیمیره تا در اون شرایط قرار بگیره از اون به بعد دیگه خیلی مواظبم که هرکاری هرچقدم از نظرمن بد باشه هیچ کس رو قضاوت نکنم تا سرخودم نیاد