2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناها مون رفت خواستگاری باوجود زن اول ازخانواده دختره اومدن تحقیق زن اولی متوجه شد خواستگاری را بهم زد دیگه هم نگذاشت سراغ زن گرفتن بره الانم که خونه وحقوقی داده به زن اولی .زن اولی هم کل پولا رو برای خانواده خودش خرج میکنه به مرده هم چیزی نمیده

الان من کسی رو قضاوت کردم.؟

نوشته بودی آدم حسابی میره زن دوم بشه؟پس کسی که زن دوم میشه آدم درستی نیست گفتم حتی تو ذهنتم کسی رو قضاوت نکن چون قشنگ من خودم چوبشو خوردم بدم خوردم برای همین میگم 

نوشته بودی آدم حسابی میره زن دوم بشه؟پس کسی که زن دوم میشه آدم درستی نیست گفتم حتی تو ذهنتم کسی رو ق ...

گلم اخه زن دوم درصورتی که زن اول هنوز طلاق نگرفته 

اخه یه آدم انسان و باوجدان قبول میکنه،

؟

چجوری؟ من کارم به دادگاه پاسگاه کشیده شده 

اگه میدونی شوهرت دوست داری برگرد سر زندگیت و یه جوری افسارشو به دستت بگیر اگه زن بگیره هرچی تو زندگیت تو سختی کشیدی و پول جمع کردی و شوهرت به یه جایی رسوندی زن جدید میاد سر سفره آماده.لا اقل برو سر زندگیت که اگه هم خواستی طلاق بگیری به دلیل عدم تمکین نباشه چون اصلا به نفع تو نیست