2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از آشناها مون رفت خواستگاری باوجود زن اول ازخانواده دختره اومدن تحقیق زن اولی متوجه شد خواستگاری را بهم زد دیگه هم نگذاشت سراغ زن گرفتن بره الانم که خونه وحقوقی داده به زن اولی .زن اولی هم کل پولا رو برای خانواده خودش خرج میکنه به مرده هم چیزی نمیده

الان من کسی رو قضاوت کردم.؟

نوشته بودی آدم حسابی میره زن دوم بشه؟پس کسی که زن دوم میشه آدم درستی نیست گفتم حتی تو ذهنتم کسی رو قضاوت نکن چون قشنگ من خودم چوبشو خوردم بدم خوردم برای همین میگم 

نوشته بودی آدم حسابی میره زن دوم بشه؟پس کسی که زن دوم میشه آدم درستی نیست گفتم حتی تو ذهنتم کسی رو ق ...

گلم اخه زن دوم درصورتی که زن اول هنوز طلاق نگرفته 

اخه یه آدم انسان و باوجدان قبول میکنه،

؟

چجوری؟ من کارم به دادگاه پاسگاه کشیده شده 

اگه میدونی شوهرت دوست داری برگرد سر زندگیت و یه جوری افسارشو به دستت بگیر اگه زن بگیره هرچی تو زندگیت تو سختی کشیدی و پول جمع کردی و شوهرت به یه جایی رسوندی زن جدید میاد سر سفره آماده.لا اقل برو سر زندگیت که اگه هم خواستی طلاق بگیری به دلیل عدم تمکین نباشه چون اصلا به نفع تو نیست