2777
2789

نه خودت میگی ادم حسابی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ادم حسابی هیچوقت وارد زندگی شخص دیگه نمیشه. زن دوم بودن یعنی دستمال بودن. اون خانم باید منتظر باشن و ارتباطی با اون اقا نداشته باشن و درصورتی که طلاق گرفتن رابطه احساسی شونو باهم آغاز کنن. 

اینجوری هیچ کس رو قضاوت نکن کلا سعی کن هیچ وقت هیچ کس رو قضاوت نکنی و هیچ کس رو منع نکنی تو جای اون طرف نیستی پس نمیتونی قضاوتش کنی من خودم سر چند تا موضوع بوده که چند نفر رو قضاوت کردم و گفتم آخه چه کاری بود کرد یا ... دقیقا چند سال بعدش سر خودم همون اتفاق افتاد بعدش یه حدیث از امام صادق خوندم که گفته بودن اگر کسی کسی رو منع کنه و قضاوتش کنه نمیمیره تا در اون شرایط قرار بگیره از اون به بعد دیگه خیلی مواظبم که هرکاری هرچقدم از نظرمن بد باشه هیچ کس رو قضاوت نکنم تا سرخودم نیاد

وایسو سر زندگیت اونم به زندگی با تو امیدوار کن نذار زن بگیره بعد اینکه باهات خوب شد و دیگه نخواست زن ...

اخه الان جداییم و در مرحله دادگاه اینا هستیم 

شکایت کرد واسه عدم تمکین نرفتم 

الان درخواست ازدواج مجدد داده 

البته قبلا ۴ بار برگشتما آدم نشد