2777
2789
عنوان

نا امیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 27 پست
نه اتفاقا تازه پریودم تموم شده ولی دیشب از شدت نا امیدی احساس خفگی تو گلوم میکردم وقتی میرم پیش خوا ...

از هرکسی که حس و انرژی متفی بهت منتقل میکنه بهت  دوری کن من الان از همه دوستام فاصله گرفتم چون همشون بچه دارن به من میگن چرا بچه نمیاری تو دیگه ۳۰ سالته منم اعصابم خرد میشه برای اونا یه سوال از نظر کنجکاوی و برای من یه دنیا غم و بغض

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع کن... تا تلاشی نکنی چیزی تغییر نمیکنه... صد سال هم بشینی از شرایط سخت شکایت کنی از گرونی ...

باور میکنی جاهای زیادی رزونه دادم ولی قبول نکردن  اونا هم باید با کلاس باشی بهت کار بدن

خواستگار نداشتی؟

قبلا داشتم موقعی 18 سالم بود خواستگار خوب داشتم ولی چون میخواستم درس بخونم رد کردم بعدش دیگه خواستگارای درب و داغون میومد الان هم مدتیه اصلا خواستگار ندارم

نه اتفاقا تازه پریودم تموم شده ولی دیشب از شدت نا امیدی احساس خفگی تو گلوم میکردم وقتی میرم پیش خوا ...

اصلا دراینباره با کسی حرف نزن 

چون بهت امید نمیدن ولی سنی نیست که 

تازه پخته شدی و موقعی که ازدواج کنی قدر زندگیت رو‌بهتر میدونی چون میدونی راحت به دست نیاوردی

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!

الان همین نی نی سایت رو بخون 

همش تاپیک خیانت 

منم ازدواج نکردم ولی زندگیااا داغونه حاضری بری تو همچین زندگی‌ هایی

دلیلشم اینه که زود ازدواج کردند و همش بچه بازی 

بیخیال بابا 

کیف کن از زندگیت

فقط برو سر کار 

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!
درآمدی ندارم مدتی جایی کار میکردم یه مقداری پسانداز داشتم که از اون برای خرج خودم استفاده میکردم الا ...

حتما کار پیدا کن 

کارکردن در اولویته تا ازدواج