مدتیه احساس ناامیدی و بی ارزشی میکنم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم آدم شادی نیستم بیشتر غمگینم 39 سالمه ولی نه ازدواج کردم نه کار دارم نه دلخوشی از زمانی که یادم میاد بعد از دانشگاه دنبال کار بودم ولی پیدا نکردم چند بار به ضورت مقطعی کار کردم ولی تموم شده نه سرمایه ای دارم که کار کنم از آیندم میترسم خیلی تنهام دیگران هم رابطشون باهام خوب نیست احساس حقارت و خجالت دارم اصلا یه وضعی عید میشه 40 سالم ولی بدون هیچ دستاوردی
نه اتفاقا تازه پریودم تموم شده ولی دیشب از شدت نا امیدی احساس خفگی تو گلوم میکردم وقتی میرم پیش خوا ...
از هرکسی که حس و انرژی متفی بهت منتقل میکنه بهت دوری کن من الان از همه دوستام فاصله گرفتم چون همشون بچه دارن به من میگن چرا بچه نمیاری تو دیگه ۳۰ سالته منم اعصابم خرد میشه برای اونا یه سوال از نظر کنجکاوی و برای من یه دنیا غم و بغض
قبلا داشتم موقعی 18 سالم بود خواستگار خوب داشتم ولی چون میخواستم درس بخونم رد کردم بعدش دیگه خواستگارای درب و داغون میومد الان هم مدتیه اصلا خواستگار ندارم
[QUOTE=114683077]واست پیشنهادهای خوب دارم. یک دوره نازک دوزی خیاطی تو فنی حرفه ای ثبت نام کن. کل هزینش حدودا یک میلیو ...[/QUOعزیزم نمیشه یه مختصری اینجام یاد بدی